'Hun pisser mig helt af'

HYSTERIA

Det lyder som titlen på en Von Trier film, men det er det ikke! 🙂

Husker i Happy Socks? Hysteria er Happy Socks lillesøster.

Jeg er seriøst den dårligste til at accessories(e) – føler mig altid så akavet, hvis jeg giver den gas med både halskæder, øreringe, armbånd, ringe og alt det der. Det virkelig noget jeg ville ønske jeg kunne ryste af mig, men det æ sådan lige!

Derimod, så elsker jeg de her farvestrålende sokker! Mine lange stænger passer aldrig en buks eller jeans ordentlig – de er altid uvenner med skoene, men nu, med Hysteria, så kan jeg få det til at se ud som om det meningen og vise mine hysteriske glade sokker frem – det jo win win.

Lagde de her to ud på instagram igår (@brinetteo) :

img_0388img_0409-1

– De ser sådan her ud:

img_0419

Dette er blot starten på galskaben. Jeg er allerede gået igang med en ny bestilling inde på Hysterias hjemmeside, Happysocks.com. Det stikker snart helt af!

img_0430 img_0435

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Hun pisser mig helt af'