HYSTERIA

Kvart-livs-krise

Lidt fredags tanker….. 

Kvart-livs-kriser! Er det et nyt begreb der skal indføres? Jeg hørte det forleden i en podcast, som jeg ikke aner hvem står bag, hvilket er typisk mig, men i hvert fald, så kom det her ord op flere gange! Og det synes jeg fanme er interessant. Hvis jeg fik lov, så kunne det her indlæg vare forevigt og det er der sgu ingen der orker. Jeg vil i stedet lade det her ord hænge lidt, som stof til eftertanke….

Selv kan jeg OVERHOVEDET IKKE følge med. Jeg fatter ikke, hvordan alle i fantastiske bloggere, youtuber og instagrammer, forældre, og generelt bare alle de mennesker derude der har travlt – formår, at træne, studere, følge med i alt det nye, holde møder, se jeres veninder, familie, passe jeres hund, barn, have tid til manden/konen (hvis der er en) og alt hvad det indebærer og… ja bare have tid til jer selv? Vi er jo igennemsnit kun vågen 16 timer om dagen. Hvordan fanden når i det? Og hvad gør i? Eller får i det bare til at se sådan ud, så vi andre “banker” os selv i hovedet, fordi vi ikke gør?

Den her geniale video, som DR P3 har lavet er så sjov og samtidig så spot on. Den giver virkelig stof til eftertanke og man burde måske vende den til, at slå sig selv i hovedet, når man netop slår sig selv i hovedet over, at ville nå alle det hele! 🙂

Jeg har tidligere herinde givet stærkt udtryk for, at mit studie presser mig. Men tror i virkeligheden det er mere end det. Jeg føler også et enormt behov for, at tjene penge, så jeg ikke føler, at jeg rent faktisk lever på s.u. Samtidig er det også enormt vigtigt for mig, at være med på beatet (rigtig farmor-agtigt sagt) og være på herinde, have det her perfekte forhold udadtil, som selvfølgelig kræver, at det i virkeligheden også er nogenlunde godt – med andre ord, så vil jeg gerne leve sammen med min kæreste og ikke kun være samlever. Det næste er så, at mit lille bump på maven ikke fjerner sig af sig selv, så tid til træning det skal jeg da også finde, men så føler jeg, at jeg bruger dyrebare timer på overfladiske udseendsmæssige dimensioner, istedet for kvalitetstid med mine dejlige veninder og min skønne familie?

hmm….. lidt fredags tanker….. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYSTERIA