Weekendens køb

Alt skal nok gå….

– Når man holder fast i sig selv…

Jeg har i UTALLIGE år ledt efter mig selv.. jeg har undret mig, beskyldt mig selv for ikke at være god nok.. jeg har tænkt på alverdens af uddannelser, men der er aldrig én som virkelig har tiltalt mig.. Jeg har altid arbejdet ihærdigt og jeg har aldrig brokket mig over ømme fødder.. Men hvad er du idag hvis du ikke har det på papir? Og hvad betyder det egentlig at finde sig selv??

Noget som jeg aldrig har været i tvivl om er, at jeg gerne vil hjælpe mennesker! Men “at hjælpe mennesker” kan defineres på 174 forskellige måder.. Og jeg kan uddanne mig alverden inde for det felt..

Derfor tog jeg en beslutning sidst jeg var hos min behandler, Claus.. Claus er en masse indenfor det alternative og er en sindsygt inspirerende og vis mand.. Claus foreslog mig at tage med på et Reike Healing kursus, da han mente at noget interessant ville ske for mig..

a5a24605-12d1-4393-95f1-41837a179e2d

Reike Healing går ud på at skabe balance.. Du har syv chakraer i kroppen og de skal alle harmonerer med hinanden.. Som mange andre, er jeg skeptisk, men jeg har altid vidst, at jeg har en form for sjette sans, “the third eye” – eller lad os kalde det en god intuition!

Og sandt som Claus sagde…. Der skete nogle uforklarlige ting.. og derfor starter jeg på andet Reike Healing kursus til Februar!

Om jeg skal bruge det professionelt har jeg ikke besluttet mig for, men jeg skal helt sikkert bruge det som et redskab til mig selv…. og noget siger mig, at det ikke “bare” forbliver selvbrug..

Nogle gange skal man lære at elske livet i de hårde tider, specielt i de perioder som føles allermest stillestående og ligegyldige for ens eksistens.. Det er ofte i de perioder du lærer dig selv bedre at kende – og de tider skal saftsuseme tælles med som de gode, selvom det ikke føles sådan…

4fdb1a2c-f48d-4004-8413-40e112f10078

Altid husk at tro på dig selv –  for tror du ikke på dig og det som du kan.. Hvem skulle så?

//Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens køb