Alt skal nok gå....

‘Lige nu, føler jeg ikke hun høre til her’

Av av av… Det mig. Det mig, Uffe Buchard ikke føler høre til her… mere!

Altså… Ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Det var en hård omgang for mig den der. Jeg husker tydeligt, at jeg virkelig glædede mig til det her shoot, fordi er der noget jeg kan, så er det beauty! Jeg har, som Uffe også selv siger det: øjenlåg hvor du kan tegne legende børn på.

Men det var så ikke helt sådan det skulle gå. Ham fotografen. Amen, nej jeg vil ikke engang give ham mere end en linje her. Dumme svin! Ubehagelig stodder. Slut!

Heldigvis blev min aften reddet af at det var min fødselsdag! min reaktion siger også ALT! Det var simpelthen ikke kun fordi jeg var så glad for overraskelsen, men også pga. at jeg følte virkelig det havde været den hårdeste dag i mit liv 🙁

Eller det troede jeg, fordi den værste dag i mit liv kom her:

Da de to stod som de sidste følte jeg hele min verden brød sammen. Der var ikke nogen af de to jeg følte jeg kunne leve uden! 🙁

Det er altså så også det interessante ved tv. Det er jo fuldstændig sindssygt, hvordan man lever sig 180% ind i det. Jeg følte ærligt, at jeg ALDRIG ville se hende igen!!! Fra den dag af, så svinede jeg aldrig alt det tuderi i paradise til mere. Jeg forstår det nu. 73567_164812420210139_734075_n pgm_5_9 dscn0060 sjovt-136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt skal nok gå....