'Lige nu, føler jeg ikke hun høre til her'

Julen er på vej…

Og alle glæder sig..

9faa1edd-d8a4-4093-98b2-1110c974e693

Julen har altid været en helt speciel tid.. Alle barndomsminder bliver forfrisket, en helt specielt følelse af kærlighed opstår og for mig er der er noget mindeværdigt i et hvert tændt lys man ser i vinduerne.. Selv kirken har noget fortryllende over sig i denne tid – dens omfavnende gæstfrihed og måden kirken mindes alle sine kærer, må gøre et hvert menneske blødt om hjertet..

Stemningen i gaderne er forfriskende men travle.. Duften af brændte mandler kommer susende fra hvert et gadehjørne og bageren sælger igen vaniliekranse, honninghjerter og NORSKE KLEJNER!!

Den hvide glitrende sne forvandler hvert et hjem til et helligt sted – selv hver en lille sti forvandles til et helt nyt landskab, som virker mere fredfyldt end nogensinde.. Og julemanden får igen lov at eksisterer i hvert et ægte julehjerte..

4a3b4e80-89de-47fe-a8f5-60216fe58af2

juletræet fældes og pyntes.. Æbleskiver bliver en fast “småkage” i løbet af dagen og skrabe-julekalenderen krydses af på bagsiden med et lille håb om at vinde alle juletræerne i år!!

Alt dette skyldes de fantastiske traditioner og  naturlige fænomener som hører julen med sig – og gud hvor er det fantastisk <3

7d498d31-f524-4d7a-9613-4739202f1b1f

//Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Lige nu, føler jeg ikke hun høre til her'