BLACK FRIDAY

10 ting i ikke vidste om mig

img_0800

1: Mit flotte flotte og yderst mærkelige hvor-har-du-det-fra navn er faktisk et fransk drenge navn Brinet (ligesom det franske Michel både kan være dreng eller pige – Michelle hvis det er pige, som min søster sjovt nok hedder) – og vi er kun 3 i Danmark der hedder Brinette 🙂 

2: Jeg har MEGET sensitive ankler. Ja, du hører rigtigt – mine ankler. Jeg kan ikke fordrage de bliver rørt ved eller kigget på. hahaha. Og min kæreste driller mig konstant med at tage fat i mine ankler. 

3: Jeg griner ligesom Muttley fra stop den brevdue… den der hæse stemme og anstrengte kom frem med et grin – grin. Et grin jeg har arvet fra min farfar:-D 

4: Udover mit grin, så har jeg også fået nogle meget sjove og tossede lillefingre fra min farfar! De er på vej nedad, forstået på den måde, at mine sener i mine lillefingre er for korte og bliver ved med at stramme ind, så mine lillefingre bukker længere og længere ind/nedad. På den ene hånd er ringfingeren også begyndt at danse med. 🙂 Mine veninder driller mig altså med, at jeg ikke kan give en high-five der ser normal ud. Det er nærmere en high-3,5! 

img_1553

5: Min SSB aka. Single Secret Behavior er, at jeg ELSKER (når jeg er alene), at hoppe i min kærestes underbukser, min bamsetrøje og se tegnefilm. Det er det bedste og det weirdeste i verden. Nok også derfor det er og burde være en SSB. (min yndlings tegnefilm er iøvrigt Den lille havfrue) 

1482237494-023bbf585e9fcc9dda1d4a8a2291fd469f932c59

6: Jeg er blevet smidt ud af folkeskolen en enkel gang og 2 gange på gymnasiet. Faktisk, så blev jeg ikke smidt ud anden gang på gymnasiet, men blev selvstuderende. Så efter Topmodel optagelserne nåede jeg lige hjem og klarede eksaminer. Til UG iøvrigt. 😉 

img_2010

7: Da jeg var 10 blevet jeg taget for butikstyveri i Føtex. Jeg hapsede en pakke kunstige negle og en grøn øjenskygge, fordi jeg virkelig synes det var de aller aller vigtigste to ting for, at jeg overhovedet kunne komme med til Houlkær-alkoholfrit-diskotek. Men heldigvis kom jeg ikke langt og fik mig en lærestreg for livet. 😉 

9: Jeg havde en meje’ lang periode, hvor jeg sorterede folk efter deres stjernetegn. Jeg var sikker på at der var en kausalitet mellem folks stjernetegn og hvordan de var. Og de stjernetegn der ikke var gode for mig, dem var jeg nødt til at holde lidt afstand til. OMG! Heldigvis, så “ved” jeg bedre nu 😉 

10: Jeg var 20 år gammel før jeg prøvede at flyve for første gang. Amen hvad sker der! Jeg havde aldrig prøvet det. Min første tur gik til Barcelona og i flyet møder jeg en pige fra Brasilien, som pludselig går i panik over noget turbulens og fortæller at hun har fløjet over 100 gange – havde aldrig prøvet noget lignende – og at det betød vi styrtede ned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wonder jeg er en smule flyskræk i dag. 😉 

sjovt-132

….. men altså er de ikke de weird og sjove historier, der gør os til de mennesker vi er i dag? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY