'100 great danes'

Man siger at: “Gammel kærlighed ruster ikke!”

fa908e80-42db-4725-90a6-5005d7fcb435

I sommeren 2009 mødte jeg en sød ung fyr på en restaurant hvor jeg arbejdede – jeg var lige gået fra min kæreste, så hjertet var stadig skrøbeligt og tilbageholdent.. Men der var noget specielt over ham her.. Han sad til bords med min chef og hans venner og den ellers så rolige “vi skal bare have en enkelt drink” aften, tog en gevaldig drejning og inden jeg vidste af det, var vi til morgenfest hos ham den pæne fyr.. 😀

Min veninde og jeg fik lov til at sove i hans seng – hvilket aldrig sker og det var nok også den eneste grund til at vi blev og sov.. haha! Dagen efter tog min veninde hjem.. Jeg blev og hyggede morgenmad med ham og hans kammerater som havde sovet forfærdeligt på sofaerne.. Vi grinede hele dagen og pludseligt var klokken alt
for mange.. skulle jeg tage hjem? Eller skulle jeg blive og overnatte igen?

Vi åbnede en flaske vin og satte os ind i sofaen.. jeg husker det stadig som var det igår….

Vores øjenkontakt blev nærmest en form for trance mens vi snakkede, sommerfuglene fløj forvirret rundt i maven – jeg skulle jo være ked af det over mit brakeup og ikke sidde her og føle mig forelsket på ny?
Han tog forsigtigt mit glas ud af hånden mens han kiggede drømmende på mig… Hans grønne øjne glitrede i skæret fra stearinlysene.. Han tog min lille hånd i hans store rug håndværkerhånd og smilede til mig, imens han lænede sig ind mod mig.. jeg lukkede øjnene og mærkede hans varme bløde læber kysse mig blidt på munden.. Mit hjerte galopperede… Vi kyssede i flere timer husker jeg det som..

Men pludselig slog virkeligheden mig og jeg var igen hende som lige var gået ud af et forhold og flyttet hjem til sine forældrer..

“Et knust hjerte skal have lov at hele” har jeg lært mig selv..

Den pæne unge mand og jeg har krydset de samme veje de sidste 8 år.. men tidspunktet har aldrig været det rigtige.. idag er vi voksne, men stadig unge og pæne 😉 Vi har idag datet hinanden lidt on and OFF i et halvt år, men nu lader kærligheden til endelig at have vundet.. <3

Julen startede tidligt i år! 😀

//Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'100 great danes'