Man siger at: “Gammel kærlighed ruster ikke!”

10 ting som man er nødt til at gøre for sig selv efter et breakeup!

f5c29dc4-1c7d-4eba-8561-4d8dd00a67e0

1. Lær at være alene.. om det tager dig et halvt år, så sørg for at du kan klare dig alene.! Dette er ikke ment på den måde, at du ikke skal have dine venner og familie tæt på – for de er hovedingrediensen på “rejsen”.. Men sørg for at du kan hygge dig i dit eget selvskab og fiks din selvstændighed, så den er stærkere end nogensinde før.!

2. Giv dig selv lov til at græde.. Jeg har erfaret mig at det healer din sjæl at græde.. Hvis det er svært at give slip, så sæt noget musik på som rør dig! Musik kan bruges til så meget mere end bare at høre i baggrunden på sit arbejde – det skal virkelig lyttes til.. Mange gange kan musik give dig det ekstra skub eller den ekstra power som du har brug for, for at komme videre..

3. Det lyder som verdens største kliché! Det er det ikke – for det er videnskabeligt bevist.. MEN BEGYND AT TRÆNE! Du skal ikke sætte dig et mål om, at du SKAL træne hver dag eller hver anden, eller at kiloene SKAL rasle af dig – træningen skal bruges til at få mere overskud og den skal bruges som et pusterum fra alle de negative tanker, som opstår efter et breakup.. Kom afsted og ros dig selv til skyerne, uanset hvor ring en træning det end måtte have været! Det dummeste du kan gøre er, at hakke ned på dig selv for ikke at overholde det som du lovede dig selv.. (det har selv jeg gjort for meget!)

4. Skriv med andre fyrer!! Det er ikke forkert af dig.. selv ikke hvis du stadig har din x kæreste i hovedet og måske føler, at du stadig skylder ham din loyalitet.. du skylder ham ingenting! “Du har hovedrollen i din egen film..” Vær lidt vovet, men altid hav dig selv med i det – stop hellere flirteriet hvis det går for hurtigt for dig! Det er aldrig forkert at sige “hertil og ikke længere..” men sørg for at komme ud på markedet.. 😉

5. Mediter! Og hvordan mediterer man!?? Ja det skal jeg fortælle jer, for det er slet ikke så skide indviklet som mange tror! Søg på youtube efter meditationsmusik, læg dig på sengen med armene ned langs din krop med håndfladerne opad og slap fuldstændig af.. Fokuser på din vejrtrækning imens du dagdrømmer dig væk til alt det du ønsker dig.. måske regner der udenfor – så tænk på en varm sommerdag på stranden med dine bedste venner! Mærk hvordan solen gennemvarmer din krop og se for dig hvordan havet glitrer af solen skær.. Du kan også lade være med at tænke noget som helst, bare være til stede.. Mere skal der ikke til… 🙂

6. Gør dig lækker for dig selv! (Og ingen andre!) jo bedrer du føler dig når du kigger dig selv i spejlet – jo bedrer selvtillid har du når du træder ud af døren.. Folk VIL bemærke din selvtillid.! husk altid på, at kun du kan give dig selv de bedste komplimenter og dermed den bedste selvtillid – ingen andre!

7. Hvis og kun hvis du har oplevet utroskab og dette var baggrunden for splittet – sørg for at få bearbejdet de gamle “traumer” før du starter noget nyt op.. det kan være alt ødelæggende at tage gamle følelser med ind i et nyt! Hvis du ikke ved hvordan du skal bære dig ad med det, så søg hjælp hos dine nærmeste eller hos en behandler – måske en form for terapeut.. Det kan varmt anbefales !!

8. Tænk over hvordan du taler til dig selv.! Man har hørt en masse kloge mennesker sige:
“Du er din egen værste kritiker”!
Dette skal tages bogstaveligt..! Hvis du taler ned til dig selv, danner du en negativ aura om dig selv.. Men hvis du derimod taler konstruktivt til dig selv og roser din eksistens, vil du med sikkerhed føle dig mere værdig – for du ER god nok!

9. Gør noget uventet! Du er nødt til at våge dig ud på dybt vand somme tider, for det kan ofte være behjælpeligt til et bedre selvværd.. søg eventuelt et nyt job som er mere spændende eller udvid horisonten med en ny fritidsaktivitet.. Hvis du for eksempel kan lide at være kreativ, men aldrig har følt, at du har haft tiden til det, så er det NU at du skal springe ud i det..!

10. Tilsidst og ikke mindst – så find ud af hvad du vil have i en mand, før du går ALL IN på et nyt forhold! Det gør du ved at gøre alt det, som jeg har skrevet ovenover !! På den måde finder du frem til din inderste gudinde og derved finder frem til den mand, som virkelig fortjener dig.

3155e704-3729-40fc-9c0b-b38ee96b3870

 // Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man siger at: “Gammel kærlighed ruster ikke!”