10 ting som man er nødt til at gøre for sig selv efter et breakeup!

Hold fast i dig selv!!

Der er så meget mere i ordet SELVSTÆNDIGHED!

Jeg hadede det ord for bare et år siden.. jeg fik gentagende gange at vide, at jeg skulle være mere selvstændig, at jeg skulle gå mine egne veje.. Jeg gjorde alt for at gøre min x kæreste glad, jeg forsøgte at forene to mennesker som ville noget forskelligt og som ikke havde de samme drømme og forhåbninger til fremtiden! Jeg var dårlig til at sætte grænser for mig selv og jeg var dårlig til at stå fast når jeg endelig satte en grænse! Jeg var fantastisk god til at se igennem fingrene med alt det, som egentlig gik imod den som jeg var. Og derfor blev jeg til en person, som jeg slet ikke var..

Jeg husker stadig hvilken følelse jeg havde i kroppen for hver gang jeg fik at vide: “Vær nu mere selvstændig”.. “Gør nu bare dit eget”.. “Jeg savner den gamle Maria, den som hun var i starten”…

Starten, tænkte jeg altid.. I starten holdte jeg alle mine usikkerheder inde.. I starten var jeg ikke engang sikker på om du var den rette.. I starten havde jeg det stadig godt alene.. Men jeg kendte mig selv.. Jeg vidste, at ligeså snart han fik fingene ind under huden på mig, ville der ingen vej være tilbage..

Problemet i vores forhold var, jeg havde allerede været i længere forhold som ikke holdt og den næste jeg skulle finde sammen med, måtte gerne være manden i mit liv. Der var han bare ikke..

Min ufattelige trang til altid at gøre alt godt for ham, tog overhånd.. Jeg manglede komplimenter, jeg manglede respekt og jeg manglede seriøsitet. Min frustration over manglende indhold blev misforstået og jeg mistede mig selv fuldstændig i forholdet..

Jeg vil godt vædde med, at mange har tænk således: Hvad er det jeg gør galt? Jeg er alt jeg selv ønsker at få.. jeg er en person som vil stå på hænder og hoppe baglæns på tunge for min partner.. Hvorfor får jeg ikke det samme igen – hvorfor er jeg ikke god nok..?

Sådan tænkte jeg i alt for lang tid. Jeg blev så fanget i mit eget selvhad, at jeg mistede noget af det mest dyrebare i min eksistens – min selvstændighed.. Jeg følte vitterligt, at jeg ikke kunne noget uden ham i mit liv. Det er det farligste sted at komme hen.. Det føles som at træde vande midt ude i Atlanterhavet – ligegyldigt hvor du prøver at svømme hen, kommer du aldrig til at se land.. Hvordan jeg kom ud af den situation er mig ikke længere en gåde.. Det handler om at bede om hjælp.

Jeg tog fat i en clairvoyant som jeg fik anbefalet af min tidligere roommate. Det var en email-clairvoyance. Jeg sendte et billede af mig selv og stillede de spørgsmål som jeg havde brug for at få besvaret, for jeg kendte ikke selv til svarene.. d. 30 Januar 2018 er det præcist et år siden. Og uanset hvad folk end måtte tænke om spiritualitet, så er der meget mere om det end som så.. Det var mit første skridt mod den som jeg er blevet idag.. Jeg er stadig den samme Maria, men så mange ting har forandret sig..

Idag har jeg generobret min selvstændighed. Jeg er ikke længere afhængig af andres komplimenter – jeg giver mig selv komplimenterne – og tro mig, det er bedre end ti tusind nytteløse komplimenter fra andre.. For selvom komplimenterne kommer, føles det ofte som om de ikke er gode nok, som om der mangler noget.. ens egen kærlighed til sig selv..!

Så lov mig at elske jer selv for den i er og aldrig glemme jer selv og hvem i er! Hold fast i jeres grænser og hav det godt med det.. kompromis er noget andet.. der er en stor forskel… Husk det.!

8aa5b7a1-3d0b-4d67-94a3-f0ef5901cfa4

// Maria ♥

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som man er nødt til at gøre for sig selv efter et breakeup!