Blogger tanker - tanker om bloggen

Og vinderen er….

dignity-winner

Maria og Brinette 🙂

Kan i huske, vores indlæg om ‘Köd i kampen mod tortur’? Köd havde i november måned fokus på kampen mod tortur i samarbejde med organisationen DIGNITY. Det handlede for os om, at sende budskabet videre og støtte op om, at hjælpe Köd med en indsamling, som kan være med til at gøre en forskel.  I den forbindelse udloddede de et gavekort på 10.000 kr. og den vandt vi sgu 🙂 Det er den bedste julegave og en rar følelse af, at vores bidrag har været med til at gøre en forskel og hjælpe der hvor vi kan.

Så tusind tak til alle jer, der også har hjulpet! Det er et sammenhold og et fællesskab vi ikke må være foruden og en reminder om, at der findes folk derude, som ikke har det lige så godt som os. Så tusind tak! <3 Og tusind tak til Köd for denne vilde julegave 🙂

Og i skal da ikke snydes for liiiiige, at se den igen 😉

img_4929

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger tanker - tanker om bloggen