Seminyak - Potato Head Beach Club

ET HELT NYT ÅR!

7130006c-acc1-4a40-93dd-2b9c95e08dd3

Nu går vi snart et heeeeelt nyt år i møde! Og vi kan se tilbage på hvad der er sket de sidste 12 måneder… Der var en meget klog mand som fortalte mig tidligere i år:

“Maria, du skal tænke på, at tre måneder er LANG tid..! Så lad være med at tænke, at tre måneder er kort tid..! Gør du dét, slipper tiden ud af hænderne på dig..!”

 

Og Gud hvor har han ret…!

Jeg tror at mange kan nikke genkendende til, at være god til at rakke ned på sig selv – at uanset hvad man gør, er det ikke godt nok! Ændrer man det negative tankemønster fra skældud til selvkærlighed, bliver mange ting i livet så meget nemmere.. Hvis ikke at du har et sundt forhold til dig selv, kan du ikke have det til andre.. det er ganske simpelt..

Jeg har holdt en lidt for lang pause her på bloggen! Det er dumt, for man mister “followers” hurtigere end man tror på sådan en blog..

Men jeg har haft brug for denne “tænkepause” for at gennemtænke mit mål med bloggen.. For jeg har fundet ud af, at jeg ikke er den normale “bloggertype”.. og så er jeg jo måske lidt alligevel.. Men det kræver sgu hårdere arbejde end man lige regner med.. og det er  kommet bag på mig…

Jeg har skærpet min interesse for madlavning og  træning. Jeg har toonet ind på min absolut kæmpe passion – at hjælpe mennesker og at forstå mig på mennesket!

Jeg har købt fire nye bøger, som jeg skal have læst inden Maj, hvor turen går til Barcalona med den bedste mand, jeg nogensinde har kendt!

jeg vågner hver morgen og smiler over at vi træder ind i et nyt år.. Jeg starter på andet modul på Reiki healing uddannelsen og har nogle HELT NYE og spændende projekter i vente..

Jeg har lært så meget om mig selv i år og for første gang siden jeg var teenager, føler jeg mig hel indeni.

Jeg vil slutte mit halvt emotionelle indlæg af med at sige tak til dem, som har læst med og som har taget  sig tiden til at skrive til mig (os).. Det varmer mere end i regner med..!

2018 bliver et spændende år!!

//Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seminyak - Potato Head Beach Club