HAPPyyyyyyyy New Year

Gili Trawangan

Kæmpe forskel på Gili-øerne og Bali! Mange af de lokale her er muslimer, hvorimod Bali nærmest kun er Hinduer. Så der bliver selvfølgelig kaldt ud flere gange om dagen fra moskeen! Her er heller ikke trafik bestående af biler eller motorcykler, kun hestevogne og cykler! Men puha, de heste! Synes altså ikke de ser for godt ud, så vi har ikke tænkt os at ta’ en hestevogn. Så cykler er blevet favorit transporten for os og det er også pisse hyggeligt!

Trawangan er den største af de 3 øer. Her er fest hele dagen og diskotekerne runger i hytten til langt ud på natten. Folk er vilde med det og jeg vil helt klart kalde det her en score-ø, hvorimod Bali nærmest kun var fyldt med børnefamilier og karma 🙂

Dog er her den smukkeste solnedgang og nogle få, men virkelig lækre restauranter. Derudover er der jo dykker muligheder ud over det sædvanlige. Wake-Board, små bananbåde og ja you name it!

3b9fc682-480c-4a05-bf30-e1d7432fc5d2 bf902e6c-48e9-4bfa-89fd-cc1cd0252dd2 d7b58540-5e1c-40e6-9ced-7ca0e78467e4 880d4650-2d18-4022-9cae-d56f41e91f7d a1cc1a9c-9021-4dc7-82e8-6cc5ed404229

Og så er jeg helt tosset med coconutsne 🙂

Forestil jer, at “Hovedgaden” som nærmest er den lange vej ned til vandet rundt om øen. Den er bare fyldt med restauranter, turisme boder, og diskoteker, men når du gå ind mod midten af øen, så ser det hvordan de lever agtigt. I skrald, herreløse katte og med høns overalt! Men det også herinde de smukke smukke blomster gemmer sig. Desværre er det ikke dem du kan lugte, men istedet deres rådne skraldesystem og muligvis mangel på hygiejne.

760b3d76-d667-4494-bec3-f7ed97477cb0 7bbba3fa-c6be-40d7-b77f-41fb784dfad6 a6569d2a-bcca-4d3d-8a3a-69fcdab73bbb 5eddbb3f-db98-4d97-83b2-b74dca1f99f8

Michelle og jeg er generelt nogle værre tude-prinsesser. Vi græder når vi er glade, forvirrede eller skræmte… forklaring følger…

Vi har ikke gjort os i scuba diving, men i stedet mødte vi nogle lokale der tog os med på den fedeste tur rundt omkring de 3 øer og de gode snorkle steder. De var simpelthen så søde de to lokale drenge at vi også endte med at spise en frokost med dem. Vi fik set Mantai fish, som de kalder de kæmpe store rokker der svømmer nede langs bunden, Michelle så en kæmpe haj – Vi så kæmpe havskildpadder der flænsede koralen op for at spise. Men Gud et vidunderligt og smukt dyr! WOW! Vi svømmede med de sødeste og farverige fisk og ga’ dem brød, så der kom en hele stime og flokkes om det. Vi blev også stukket helt vildt af jelly-fish man ikke kan se. Heldigvis ikke farlige, men stak adhelvedes til 🙂 seriøst en uforglemmelige oplevelse, som resulterede i, at vi tudede hele vejen hjem derfra. De drenge må ha’ tænkt vi var fucking sindssyge! 🙂

Billeder/videoer må komme senere. GoProen har været på en seriøs opgave i dag i vandet, så den video får i, når jeg kommer hjem 🙂

1c85a316-778e-49be-842f-efe87e726b76 c1b2987d-04dc-418e-986c-718706cedbc9

Vil lige lynhurtigt nævne igen, at please, uanset hvor varmt i end har det, så brug jeres egne fødder eller lej cykler, men ikke ta’ de heste. Vi har set deres knæ bløde, deres hestesko sidder ikke ordentlig på, så du kan se på hesten det gør ondt når den træder på jorden, og vi har ikke en eneste gang set dem få vand eller mad, når de står stille. Igår så vi en arbejdshest stå og ryste og køre frem og tilbage med hovedet (ligesom cirkus elefanter, som heller ikke har det godt), så vi købte en vand, lånte en spand og den slugte hele den flaske! Så jeg tudede i en evighed efterfølgende, fordi det gjorde bare så ondt og se! Så please la’ nu vær med at sætte jer i de vogne eller elefant ridninger i Thailand. Bare alt der har med dyr i udlandet at gøre, hvor i betaler de lokale penge for det shit, fordi det er fucking dyremishandling!

Nå men…. nu går turen til Gili air, som skulle være meeeeeget mere stille og rolig. Vi glæder os til at se hvad den ø kan 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPyyyyyyyy New Year