Green is the new blond

Best insta ever

Jeg følte sgu lige for, at lave sådan en ‘mest likede Instagram billeder – 2017’. Selvom det i virkeligheden er lidt kikset, når mine likes ikke er i nærheden af hvad i andre derude kan få og som stavekontrollen iøvrigt gerne ville ha’ likede skulle være! Haha. Men men men.. Jeg fik lige samlet de 9 mest likede Instagram billeder og de siger sgu egentlig meget godt noget om nogle af af de bedste stunder jeg har haft i 2017!

7f609c5a-a9bc-4684-85a0-f8c86d7895e0

 

Nu håber jeg mit 2018 bliver lige så fyldt med fantastiske oplevelser og stunder, som i 2017! Man kan sige det allerede er startet rigtig lovende ud med Singapore og Indonesien 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green is the new blond