Best insta ever

Regn, regn og lidt mere regn

9dbcbf6d-4203-4c3d-827a-7cc84ee8ed6d

Vi er back in Singapore og oveni så uheldige, at det bare pisser ned 24/7! Det siges, at der ikke har været så meget regn og dårligt vejr i 5 år……. så det….. De har sågar haft oversvømmelse nogen steder, fordi der system slet ikke er rustet til så meget regn! Så det bliver ikke lige verdens mest interessante indlæg det her 🙂

MEN selvom det regner og regn er sygt nederen, så nyder vi det sgu alligevel. Der er stadig bare ben og top på, så vi klager ikke. Om ikke så forfærdeligt længe hedder det hue og vanter i Danmark.

Jeg HADER, argh okay måske ikke HADER, men jeg hygger mig virkelig overhovedet ikke på nogen måde i shopping malls og her i Singapore har de ikke andet! Altså for en der ELSKER, at shoppe og ELSKER malls er Singapore heaven. Deres Orchard Road, er en lang gade fyldt med alle de gode (og sindssygt dyre) butikker, i jeg ved ikke hvor mange malls. Igår var jo sgu lige ved at tømme de sørgelige rester på min opsparing til en Gucci taske, men jeg blev enig med mig selv om, at jeg vil ha’ en der var lidt større, så den må lige blive fyldt lidt op igen inden det sker 🙂

I aften står den på Marina By the Sands, som er den der kæmpe høje bygning med et skib ovenpå. Håber inderligt det bliver godt, selvom der er tosset dårligt vejr.

5a47fd42-8104-46da-b723-d2ab058c17a9 c159c240-a88c-4533-82b5-37d20160acac

Og så går turen hjem imorgen til kolde kolde Danmark. Selvom jeg faktisk glæder mig til at komme lidt hjem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best insta ever