When in Bali

Mærk efter…!

65d053a9-43ea-46cc-8e42-e7c5b0494f1dKender i det når tidligere forhold spøger…?

Måske bemærker man det ikke til at starte med… Det kan være en voldsom reaktion på noget banalt. Ofte tænker man ikke over det, da man er overvist om, at det er alle andre end en selv, som er forkert på den..

Jeg har virkelig skulle arbejde med mig selv hvad angår forliste forhold.. Dårlige, ikke kommunikative, endeløse diskussions forhold! De forhold hvor man føler, at man løber i ring.. “Det er en ond cirkel”, har jeg hørt mig selv sige mange gange..

Når man ENDELIG finder en mand som er god, så begynder alle de destruktive satans tanker at komme snigende og alle efterreaktionerne på ALT det andet lort begynder at vise sig… Det kan være din nye kærestes måde at fortæller en specifik ting på? små mikroskopiske ting kan være årsag til en fatal ødelæggelse af ens humør.. det er hvad jeg kalder trickere!  (Jeg har absolut ikke opfundet det udtryk, men ordet kan beskrive ens reaktion perfekt!) Grunden til at dette sker, er fordi man ubevidst sammenligner.. ens krop husker alt – og specielt følelser!  Man lader af en eller anden grund det negative fylde mere end det positive.. og det skal man være opmærksom på !

Efter fire måneders behandling hos min psykoterapeut og healer, Claus! Er jeg ikke så bims mere, siger min kæreste.. Jeg er blevet meget opmærksom på mig selv og mine følelser.. Hvorfor jeg tænker som jeg gør, og årsagen til mine reaktioner! Mest af alt, så har jeg lært at acceptere, og for den sags skyld forstå, at jeg er som jeg er og det er der ingen skam i – for det et meget mere positivt end der er negativt… 🙂

Mit guldkorn til jer vil være: I TALESÆT DINE TANKER OG FRUSTRATIONER! Din kæreste aner 100 procent ikke en disse om hvad der foregår oppe i hovedet på dig..! og bliver han ikke gjort opmærksom på det, så kan DU være årsagen til at forholdet ødelægges… Du må altid være klar over, at der er ingen skam i at åbne op og fortælle om dine dybeste ar – for kan han ikke rumme at høre om dem og guide dig til en form for hjælp, hvordan skal han så kunne rumme dig? Måske ved han ikke hvad han skal sige og beder dig om at få professionel hjælp – tag ikke dette som noget negativt eller flovt, det er kun fordi at han holder af dig..

God mandag TWADDLERS!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in Bali