Mærk efter...!

EYEBROW

Jeg har ALDRIG været den store “pynte-dukke”, hvilket egentlig lyder sygt nederen og jeg mener det ikke sådan 🙂 MEN det har jeg aldrig rigtig været. Jeg havde en kort periode i mine tidlige teenage år, hvor mine øjenbryn blev plukket så voldsomt tynde, at der kun eksisterede få hår tilbage og solskinspudderen blev smurt ind i heeeele smasken. 🙂 Så var der selvfølgelig lige Topmodel og modelperioden, hvor make-up var min dagligdag, men oftes altid i forbindelse med job og meget sjældent privat. For mig handler det lidt om, at jeg synes ikke jeg er så pæn med make-up. Det lyder mega latterligt, fordi jeg jo heller ikke idiot og jeg kan godt se, at det bliver en tand kønnere, når øjenvipperne bliver længere og kindbenene tydligere, men sådan generelt er jeg mere tilpas i det mere neutrale og “naturlige” look end jeg er med en smuk make-up. Dog er jeg blevet “bedre”, (måske det er alderen), til at pynte mig selv lidt og finde min mere feminine side frem….

Okay nu går der seriøs for meget snak i den. Jeg har lavet en lille video, som i virkeligheden ikke handler så meget om make-up, men mine øjenbryn. Mine øjenbryn kommer tit i centrum, fordi de er voldsomt meget til stede, og jeg elsker dem, MEN… De har seriøst også deres eget liv indimellem og kræver opmærksomhed og kærlighed 🙂 Så her er en lille kort video, hudpleje rutiner og lidt daglig øjenbryns-fiksing 🙂

By the way.. så synes jeg det er ret grænseoverskridende, men også lidt sjovt, at lave de her videoer… så er det noget jeg skal lave mere af eller er mine tips lidt ude i hampen? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærk efter...!