EYEBROW

Aldrig bedøm dig selv eller andre på deres uddannelse!

bfea5ca2-2b0d-498e-9c22-dab8a29f09de

Jeg er nødt til at indrømme at en uddannelse som 29 årig kunne have været rar at have! Jeg har bare alle dage været en sjæl med ILD I RØVEN Og tanken om at jeg skulle arbejde med det samme resten af mit liv har mildest talt givet mig angstlignende hjertebanken! Og nu står jeg i den situation at jeg kunne vælge at gå 10 år tilbage i tiden og optræde som den fermøse livlige tjener som ligger dybt begravet i mig eller jeg kan vælge at starte på en uddannelse som absolut ikke siger mig en pind ELLER jeg kan satse stort og bare gå efter min nyopfundne DRØM!

Jeg tror vitterligt at jeg hader karakterer, men en karakter kan også have en masse medvind, mod og begejstring med sig.. Dog har jeg haft endeløse problemer med min eksamensangst og specielt i matematik! Derfor bliver jeg en anelse træt når jeg gang på gang ser, at man skal have matematik A eller B for at komme ind på en mulig drømmeuddannelse. JEG KAN IKKE FINDE UD AF DET! Eller også siger det mig bare ikke en skid – rent ud sagt..

Derfor har jeg besluttet mig for at sige “NEJ TAK” til endnu et afslag fra en træls kvote 2 ansøgning og “NEJ TAK” til den gruende følelse af ikke at føle mig god nok pga afslag på noget, som jeg alligevel ikke har lyst til!

Jeg har rodet rundt de sidste 7 år af mit liv – og havde det ikke været for Claus (min behandler) var jeg aldrig nået helt ind til kernen og virkelig lært at kigge indad..

“Man skal starte et sted og mange gange ender man et helt tredje sted. Men du skal finde ud af hvad du VIRKELIG brænder for!” – og det har jeg en klar idé om nu!

Så i stedet for GENTAGENDE gange at sætte mig et mål om uddannelse – har jeg i stedet sat mig det mål, at jeg vil træne mig til en seriøs Britney Spears sixpack! For jeg har i aaaaalt for lang tid haft brug for “at lykkes” til noget – og jeg har af en eller anden mærkelig årsag altid vurderet mit værd ud fra en uddannelse som jeg stadig ikke har!

Jeg starter på andet modul af Reiki healing til februar og jeg GLÆDER mig! Det er en helt ny verden jeg har trådt ind i og det har KUN bragt positive oplevelser ind i mit liv. Jeg glæder mig til at have mine egne klienter og tanken om at kunne hjælpe andre til at finde ro, som jeg manglede – gør mig fuldstændig høj!!

Jeg har en del tanker om fremtidige selvbetalte kurser – og det bliver KUN rigtigt spændende fra nu af.!

GOD ONSDAG TWADDLERS!

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYEBROW