Aldrig bedøm dig selv eller andre på deres uddannelse!

TWADDLE VLOG COMING UP!

Jeg har altid en eller anden form for skriveblokade, hvis jeg ikke lige præcis ved hvad jeg skal skrive om.. Men hvad vil folk egentlig gerne læse – og vil i hellere se en masse videoer? Brinette og jeg har i hvert fald besluttet os for, at lægge én video op om ugen! 😀

Og her har vi virkelig brug for jeres hjælp! Hvad kunne i godt tænke jer at høre – vores 100 procent ærlige mening om..??

Brinette har altid været lidt “den grove” af os, hvor jeg altid har været den, som har skruet ned for temperaturen i det hede øjeblik! (Kæft det lyder dumt Hahahah)  og derfor komplimenterer vi hinanden bedre end jeg kan sætte tøj sammen! Vi har mere tilfælles end vi vil være ved, men har alligevel hver vores fremgangsmåde til at klare og forklare tingene på..

Brinette og jeg er måske det BEDSTE eksempel på, at have et forskruet selvbillede. Selvom vi udstråler, at VI KAN ALT! MEN vi kan ikke alt og om nogen er vi verdensmestre i at tænke mindre om os selv, end hvad vi rent faktisk kan!

Brinette er en af de klogeste mennesker jeg kender og jeg er ovenud lykkelig for, at hende og jeg har holdt sammen i så lang tid – for der har sgu været nogle hårde kampe hen ad vejen med TRÆLSE x kærester og dårlige perioder, men vi har af en eller anden grund altid fulgtes ad – jeg ved ikke om andre veninder kan nikke genkendende til dette? Men har jeg været igennem noget i mit liv – går Brinette igennem det samme på et senere tidspunkt eller omvendt. Så vi kan ALTID følge hinanden – og vi ELSKER når vi er enige! Hahaha..

Men vi skal videre til det vigtige i det her oplæg!! Så tjek videoen for yderligere INFO og venligst ikke få ondt i øjnene af, at jeg ligner døden fra Lybæk og at videoen skal ses på siden…….. Alt det der filmmaker producer shit – det kommer!! Haha

GOD FREDAG!!!!

 

Har i set videoen? Det ville være en kæmpe hjælp, hvis i gad og smide en kommentar med gode ideer, fede emner eller anden form for feedback, så vi kunne arbejde os hen imod nogle seje indlæg og vlogs, som involverer lige så meget jer, som os! I kan både fange os her – på vores facebook side Twaddle og instragram: @mariabangtvillingen eller @brinetteo 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig bedøm dig selv eller andre på deres uddannelse!