TWADDLE VLOG COMING UP!

Sif Jakobs Jewellery

Som mange af jer ved, så arbejder jeg jo deltid ude på KBH-OSLO båden – DFDS. Og det er et fandens hyggeligt, men til tider også enormt hårdt arbejde 🙂 MEN, det har absolut sine fordele og især, når en af fordelene er, at man skal ind og trænes af og hos selveste Sif Jakobs. Vi har nemlig den ære af, at vi sælger hendes smukke smykker ude på skibet.

Sif Jakobs smykkernes kvalitet og design er det absolut vigtigeste for Sif Jakobs. For hende er det meget vigtigt, at det fortsat er hendes DNA og præg, samt hendes kvalitetssans der sætter standarden for hendes smykker. Det er også af stor betydning for hende, at de skal kunne være til købe for alle, så alle kan få følelsen af luksus samt en elegant stil. Hvilket jeg virkelig også synes, at hendes smykker rummer. “Let yourself shine” er hendes motto og det synes jeg helt bestemt gør sig gældende i hendes smykker.

Sif Jakobs er i over 19 lande nu, i utallige butikker, lufthavne og skibe. Hun vinder den ene pris efter den anden og udvikler hele tiden sit firma og hendes designs. Sif Jakobs er uddannet guldsmed og har arbejdet i Italien i mange år – smykkernes mekka. Derfor har hun både uddannelsen, viden og sansen for, hvad smykker er og burde være, samt dets kvalitet og det er man ikke i tvivl om, hvis man ejer et stykke Sif Jakobs smykke. Det er uden tvivl luksus smykker hun producerer. 🙂

img_2970img_2961img_2954img_2957img_2974img_2976img_2973img_2982

Oveni det, var jeg også så heldig, at få en meget fin gave og mega smuk halskæde Novoli Sette med hvide zirconia sten. Ej hvor er jeg glad for den. Med mit yndlings nummer. TAK 🙂

Alt i alt var det en helt fantastisk eftermiddag, som kun blev bedre af, at vi sluttede af på Bistro Royal og fik Trøffel pommes. OMG, det smager jo SÅ GODT 🙂

img_2985img_2987

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TWADDLE VLOG COMING UP!