Sif Jakobs Jewellery

RAW CAKE ala. MIG

Det her er det dummeste og sjoveste jeg til dato har lavet. Jeg kedede mig så meget i sidste uge, så derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle lave min gode gamle RAW-cake. I min kedsomhed blev jeg så yderligere enig med mig selv om, at ‘DET SKAL DA FILMES’! haha. Så det gjorde jeg. Og resultatet snakker for sig selv og så kan man så vælge at fortolke det som man vil 🙂

 

Jeg kan ikke tage æren for, at det er min, fordi det er en opskrift jeg selvfølgelig har lært at kende. Eller jeg lærte den, glemte den og nu bliver den lavet på gefylen, som også ses tydeligt i videoen. Men men men MIN opskrift er følgende:

  • En pakke dadler
  • 300 g. (gerne mere) mandler
  • kokosmel
  • kakao pulver (mørk) eller raw kakaopulver.

 

En stor skål du kan ælte din kage i den 😉

Mandlerne hakkes i små hapser, men ikke for små eller for store. 🙂 Dadlerne pilles, så stenene kommer ud. 2-3 store spiseskefulde kakao pulver og meget gerne med top på. Og til sidst to alm. spiseskefulde kokosmel. Alt sammen ned i din store skål og så det bare at ælte det hele sammen til, at det bliver en stor klump.

En god Tupperware bøtte eller en alminde plastik bøtte med låg og så fordelen du bare “dejen” i bøtten (ligesom en lasagne) og så i fryseren med den og så er den bare klar til at blive spist dagen efter 😉

Det simpelthen så enkelt, som det overhovedet kan blive.

Som det fremgår i videoen, havde jeg købt ind til mere end bare raw-caken, fordi jeg kan lave to lækre raw-opskrifter mere, men noget gik galt, så den videoen må komme senere 🙂

Hov ja, og så kan man selvfølgelig ikke stene alene hjemme og lave raw-cakes uden Whitney i baggrunden 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sif Jakobs Jewellery