RAW CAKE ala. MIG

Mig og min dumme mavse

Kender i den der følelse af, at der bare er den ene ting på ens krop, man virkelig ville ønske ikke var på ens krop? Eller er jeg den eneste?

Siden jeg var teenager og begyndte at blive lidt bevidst omkring min krop og mit udseende har jeg simpelthen hadet min mave. Argh okay, hadet virker så voldsomt, men det er i hvert fald følelsen af, at jeg er så ærgerlig over, hvorfor jeg skal ha’ så grim og usexet en mave.

Nu kommer det her til at lyde sygt klamt, men jeg synes jeg har et smukt ansigt – måske lidt træt af min næse, men det er kun fordi mine næsebor ikke er lige store og det ser man egentlig ikke – medmindre man stirre direkte op i mine næsebor, så det går nok. Jeg elsker mine ben, min numse, min arme har jeg det ok med og mit bryst er jeg fint tilfreds med, men så kommer min mave og ødelægger hele det glansbillede for mig! haha.

Jeg har seriøst stirret på et billede fra min Bali/Singapore tur med min søster, siden jeg kom hjem for over en måned siden – og jeg kan ikke affinde mig med min mave uanset hvor alvorlige samtalerne er med mig selv. 🙂

img_0456img_7622

Issuet for mig ligger for det første i, at jeg ikke har en talje. Lad jer ikke snyde af de utrænede håndtag – der er ingen talje. Det andet er, at jeg det der lille bump, hop, bjerg, top, kært barn har mange navne, på min mave. Lig mærke til, hvor hvid jeg er under maven og det er fordi top-maven skygger!!!!!! Nogen kalder det ‘hormon-maven’, andre kalder ‘manglen-på-træning-maven’, men jeg kalder den ‘top-mave-maven’. Den har set sådan ud – ALTID.

Faktisk er det så forstyrrende, at jeg sjældent frivilligt hopper i bikini. Det sker kun, hvis jeg er på ferie og jeg kan abstrahere fra, at her er der ikke en sjæl der kender mig alligevel. Jeg går vitterligt aldrig i svømmeren pga. af min top-mave-maven. Og om sommeren, når alle pigerne gerne vil ned på stranden eller solbade i baggården, så hopper jeg fra. Det jo et problem!

Jeg deler ikke den her sårbare hemmelig, for at få kommentarer som: ‘nej, hvad snakker du om’ eller ‘din mave er da mega flot’, eller ‘hvad er problemet’, men heller ikke for at få ‘ej puha, ja det kan jeg godt se’ eller ‘øv for en mave’ eller ‘godt det ikke er mig der har den mave’. Jeg deler det, fordi det er så dumt, at lade sig styre over så lille en ting, når jeg elsker alt andet. Jeg deler det også for, at sige, at hvis i render rundt med dumme tanker om jeres krop eller udseende, så er i ikke alene. 🙂

img_4305img_6830img_2017img_2310img_8503

Det er så få bikini-billeder jeg har pga. den dumme mave og det er også sjældent jeg ligger mig ud i bikini om sommeren og det er igen pga. den dumme mave. Men nu har jeg delt min hemmelighed og nu findes der ingen undskyldning for, bare at lukke den ud i det fri 😀

Min top-mave-maven, velkommen til verden 🙂

6 kommentarer

 • Anne b

  Har lige født 3 børn på 4 år… hvor skal jeg begynde😂 ……….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, alle har et eller andet ved sin krop de ville ønske var anderledes. Har også en “muffintop” som jeg er ret træt af (den er heldigvis blevet lidt mindre nu)Men alt mit fedt sætter sig bare på maven! Det er mega frusterende at man ikke bare selv kan bestemme det haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hahah “muffintop” – jeg er vild med det 🙂 – Men hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste der har den “muffintop”.
   Vi må for eftertiden kigge på den og tænke den er lækker, cute og lige til at spise 😀 – Præcis som en muffin <3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan – luft og sol til maveskindet!
  Ser ud til at have været en skøn bikini-ferie; godt du lod badetøjet komme på og nød den (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   JA lige nøjagtigt! Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg må slukke for djævlen på den højre skulder og få mig et liv 😀 Jeg er 28 – det simpelthen spild af tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW CAKE ala. MIG