Crafted By Me

Torsdags teaser + bla bla

Ja…. Jeg tror ikke det skal diskuteres, hvorvidt Maria og jeg er årets/verdens dårligste og sløveste bloggere… Undskyldningerne er tyndslidte efterhånden og argumentationerne er idiotiske.. Det eneste jeg kan sige er, at frygten for ligegyldige indlæg og latterlige inspirationer sætter indimellem en stopper for vores kreativitet!

Ikke at mit indlæg nu er på toplisten… 

Nå, nok om det. Selvom jeg kan være en dødkedelige tør studerende jyde, så er jeg alligevel, indimellem i hvert fald, beriget med sjove og lidt mere “eksklusive” oplevelser. De fleste er jer der læser med, både her og på instagram, ved at jeg er en gammel “model”, som aldrig rigtig helt blev til noget. Faktisk tror jeg egentlig det eneste der bare tillader mig en plads i titlen er DNTM (kom videre, ja ja). MEN jeg kan godt! Og det glæder jeg mig for vildt til, at vise frem en gang i marts, fordi jeg var nemlig i sidste uge ude og prøve mine amatør modellos skills af, igen igen for Arne Jacobsens watches. Og ved i hvad? Det gik sgu fint.

img_3468img_3467img_3435

Dog ikke uden lidt model-diva-drama. Sommetider tror jeg, at jeg tror, at jeg er noget????? hmm… Så jeg vælger, som den fornuftige soon 29 årige unge kvinde jeg er, at tage til fødselsdag, men forlade festen til mormor tid, så jeg kunne være frisk til dagen efter… og det går som sådan også skide fint. Jeg er hjemme 23.15, men ender så inde ved naboerne til et enkelt glas vin. Det enkelte glas vin blev til en flaske hver og dermed lå jeg først i min seng klokken 4 om natten! FLOT prinsesse! Hvilket så resulterede i, at jeg kom over en time forsent….. PINLIGT!

img_3424

Billedet er sløret ja (idiot blogger), men hvis det skulle inspirerer lidt, så er bukserne fra GANT, toppen fra ONE HUNDRED, smykkerne er henholdvis: CERTINA, PANDORA og Maria Black (Ja man kan ikke se dem, så lidt ligegyldigt) Og skoene er fra Primemark! 

SÅ 29 årig (snart) med 3 timers søvn… jaaa, lad mig sige det sådan: THANK GOD FOR RETOUCH!

img_3429img_3433

Billederne er ikke retouchet endnu, men glæder mig til at se de endelige resultater og endelig billeder 🙂 img_3437

Og så håber jeg på, at det ikke bliver det her! :O

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crafted By Me