Torsdags teaser + bla bla

Fredagslækkerier og damage hair

Jeg ved godt, at jeg har verdens længste hår… eller det er i hvert fald langt. Jeg ved også godt det er slidt, fordi det er sådan en ting langt-hår-misundelse kommentarer skaber og jeg ved også godt, at det trænger til at blive klippet!

Derfor er den her lille hygge video til mine langt-hår-misundelse veninder, så jeg ikke skal høre mere på det, det næste stykke tid.

Jeg VED, at jeg ikke er den eneste derude, som ligger enorm meget identitet i mit hår og derfor er meget skeptisk overfor stort set ALLE frisører. Mest fordi mange af mine frisør veninder selv har udtalt, at når der kommer en type som mig med både smadret og langt hår, så kribler det helt i fingrene på dem, for at få lov til at lege og gå amok i det og det er ikke just sød musik i mine ører. Og derfor, så har jeg kun to YNDLINGS både veninder og frisører, som er de eneste der overhovedet bare må tænke på, at stikke grabberne i mit hår. Den vigtigste og altafgørende årsag overhovedet til det er, at de LYTTER! Så når jeg siger 2 centimeter. så betyder det ikke 10 centimeter.

Sidste gang jeg fik klippet mit hår er omkring noget det der ligner 2-2,5 år siden… hvor jeg blev klippet af en helt tredje… HVAD LAVER JEG!!!! Nu tænker i nok, at jeg var påvirket af alkohol eller havde et midlertidigt sammenbrud, siden jeg gjorde noget så dumt, men ingen af delene gør sig gældende. Det var med fuldt overlæg og glemsomhed, at jeg satte mig i en ny stol. GLEMTE simpelthen, at man aldrig og jeg mener ALDRIG skal lege med sit hår på den uhensigtsmæssige måde. Hvilket så resulterede i en regulær hår-angst, der varede i over 2 år.

Heldigvis fik jeg tankerne på rette spor efter utallige kommentarer fra langt-hår-misundelses veninderne, så jeg huskede de gode tider i frisørstolen, men mest af alt var nødsaget til, at ta’ mig sammen igen!

img_3567

– Mit hår da jeg kom! 

Den er blevet kørt viiirkelig langt ud nu… Det jeg prøver på, at sige er, at min skønne veninde Lillian Ananyayo er og bliver en af de eneste personer med en saks i hånden og en stol foran sig, hvor jeg tør, at sætte mig ned foran hende. Hun er SÅ dygtig og håber, at min lille video viser det! Mit hår blev silkeblødt efter en 3-trinskur med OPLEX, blev sundt og decideret smukt efter hun satte grabberne i det og jeg gør det gladeligt igen og igen og igen.

img_3616

Alle jer Aalborg piger derude, ring, skriv og book en tid hos den bedste frisør i Aalborg – Lillian. Find hende på instagram og se nogle af hendes tryllerier. @lilliananyayohairmakeup – I vil ikke fortryde det, men elske mig for den anbefaling.

img_3591img_3608

Sådan her så jeg ud da jeg gik. Glad og fresh! 🙂 TAK til den BEDSTE – Lillian. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags teaser + bla bla