Fredagslækkerier og damage hair

Mr. YAVA

// reklame for Jotex //

Her kommer lige lidt mandags-inspooooo!

YAVA-krukken, som nogle af jer måske fik set på vores instagrams, føler jeg simpelthen at det er det værd, at nævne den igen og samtidig give en shout-out til Jotex.dk .

Herhjemme går der lidt byggeprojekter i den…. Vi har fået en altan og det har simpelthen skabt en enorm lyst til at rode butikken aka. vores hjem sammen og rent faktisk skabe et HJEM. Så… Stuen er ved at være der – små ting. Men køkkenet og soveværelset er røget under en større renovering. Køkkenet er dog stadig på første stadie, hvor vi tegner, tjekker og gøre ved på, men soveværelset er pt. forfærdeligt. Det kommer og vi arbejder løbende på det. Det skal passe med fuldtidsarbejde, studie og andre bla bla bla hverdagsting.

Hvad har det her med YAVA-krukken og Jotex at gøre?

I og med vi skal rydde hele soveværelset (og køkkenet i den nærmeste fremtid), så har jeg bare fundet såååå mange die-to-have, ikke bare need-to-have, men decideret die-to-have ting. Der er så meget, så når sparegrisen er fyldt og må lade sit liv, så bliver den smadret indover Jotex. 🙂

Det her er blot nogle af de ting jeg kommer til, at mangle i mit nye soveværelse og som jeg er ret vild med.

28547737_10156170019089127_1396878421_o

1/ Loftlamper….. verdens sværeste valg! Jeg vil ved gud grød ikke, hvorfor loftlamper af alle ting kan ødelægge mit syn og sind. Jeg er næsten sikker på at den stil, som PHILADELPHIA loftlampen her har, er der hvor jeg befinder mig smagsmæssigt!

2/ Jeg har de største problemer hvad angår de gardinstænger! Jeg tror problemet er, at jeg er ret vild med de fleste faktisk! Men CHATEAU gardinstangen har lidt… romantiske vibes over sig og det tror jeg egentlig jeg er ret vild med?

3/ COCOON gardinet her – elsker det!

4/ BLENDA spejlet ville simpelthen være perfekt for mig, at sidde og glo i ved mit fremtidige sminkebord

5/ Jeg er ret vild med de bordlamper, hvor man sætter/skruer dem fast på bordet og der er DURHAM bordlampen ikke noget dumt bud. Har planer om, at mit soveværelse skal være rimelig hvid og “klinisk” og derfor kunne det være ret fedt med lidt rå elementer til at bryde det, hvis det bliver for klinisk!

BTW…

For jer der ikke så vores smarte påfund med YAVA-krukken fra Jotex på instagram, så frygt ej – i får dem her:

img_1936img_1993

Jeg er selv kæmpe fan af min stearinlys ide og det er også Mr. Yava’s funktion lige pt, men jeg vil ikke afvise vat-dutte ideen, når jeg inden længe får mit smukke soveværelse med mit “sminke” bord. (Det næste billede er mit “alternative” måske-skal-det-sådan-her-ud sminkebord)

img_3222

Maria’s ide var er også KÆMPE god. Synes faktisk det ret genialt. Især fordi det giver et ellers kedeligt køkken lidt kant. Men projekt nyt køkken er længere ude i fremtiden, dog fortsat tæt på, men stadig langt væk… så det tager jeg til den tid!

fullsizerender-3

God mandag derude… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagslækkerier og damage hair