Mr. YAVA

‘Give me my drink’

skaermbillede-2018-02-26-kl-18-51-30

Det er ikke helt det samme jeg råber med min enorme snotnæse og manglende charme herinde fra soveværelset, når min kæreste ikke er hurtig nok. Det nærmere ‘HVOR FÅK BLIVER DEN TE AF???’. Stakkels mand! Oveni det, så skal jeg til eksamen på torsdag. Føler mig rimelig presset.

Kan det ses?

28504528_10155672026013052_1229622727_o

Den har ALTID stået på Kamillete, når man var forkølet i mit barndomshjem. En influenza-tradition. Mor sagde altid og stadig iøvrigt: ‘Du skal sove med varme sokker og drikke masser af Kamillete’! Men i og med, at det er blevet drukket i SÅ mange år og kun i forbindelse med sygdom, så kan jeg simpelthen ikke fordrage smagen af det. Så jeg er kastet mig over de moderne tendenser med citron i varmt vand, chili og ikke mindst ingefær. Og honningen er blevet udskiftet med en omgang økologisk akaciehonning – og det hjælper på smagen.

img_6620

Men virker kamillete overhovedet? 

Åbenbart! Et studie i USA viser, at kamillete både virker på forkølelse, men også på menstruationssmerter! Hvabehar.. Kamillete kan nemlig noget, der letter muskelsmerterne. Udover det, så har den også en virkning i de efterfølgende dage, hvor man ikke længere drikker den sygdomste. Bivirkningerne skal dog noteres og det vedrører allergi og optagelsen af jern. Men man kan jo ikke få det hele vel.

Er i ramt? Og klare i det bedre, end min røde kras tud eller er det nogenlunde samme status, som her? Det faktisk min røde kras tud, der er værst synes jeg? #dummeforkølelse #heldigvisikkemanflu

Gode råd og brugbare tips modtages med kyshånd. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. YAVA