'Give me my drink'

5 gode grunde til mine overspringshandlinger

Eftersom at jeg ligger sidelæns både med influenza og samtidig er tynget af eksamenspres, så betyder det: OVERSPRINGSHANDLINGER, hvilket ofte resultere i serier for mit vedkommende.

Udover andre behagelige overspringshandlinger såsom mad, ringe hele telefonbogen op, shoppe, “hygge” som man siger, med min kæreste, så er serier simpelthen min favorit overspringshandling nummer 1.

Og jeg vil virkelig gerne dele mine favoritter med jer.

Det siger sig selv at Vikings, GOT og SATC er toppen. Men udover de to er jeg pt. fuldstændig ekset med alt det HBO har at tilbyde!

1/ The Vampire Diaries! Jeg ELSKER den serie seriøst lige så meget som de tre ovenstående. Jeg er helt vild med, den der lidt Horton-sagaen og gossip-girls agtige vibe den har, samtidig med at alt det overnaturlige altid har fanget mig! Bonussen oveni er så også, at hver sæson, som der iøvrigt er 7 af nu har over 20 afsnit i hver! Optur.

the-vampire-diaries

2/ The Handmaid’s Tale.. Syg serie, sygt underlig og sygt fed plot. Den er relativt ny, så vil helst ikke afsløre for meget. Men den er ret så genial og sæson 2 er lige på trapperne.

1200x630bb

3/ The Path. En af de serier jeg i hvert fald fandt ret tilfældigt, som jeg er blevet helt bidt af. Personligt elsker jeg alle de der saftige historier der nu findes om sekter. Der er lidt Scientology vibe over den mht. alle de skeletter der nu findes i skabet, metoder og den der følelse man sidder med og tænker: ‘jamen omg kan i ikke selv se hvor langt ude det er’, men også den måde den formår at give følelsen af, at der også er noget smukt og idyllisk over det!

81fwnwll9fl-_ri_

 4/ The Affair. Min kæreste hader den, fordi der er så mange mennesker og familier der bliver ødelagt i den pga. en affære. Men igen, så kan den også noget med der, hvor man tager sig selv i at foragte dem fuldstændig og alligevel holde med dem og have ondt af dem og det synes jeg er ret sejt, når en serie formår at skabe den tilstand. Helt sikkert en genial serie også.

1200x630bb

5/ The Magicians er uden tvivl den underligste serie jeg nogensinde har set. Jeg kan ikke engang forklare det, men den skal ses. Men sproget er så upassende og politisk ukorrekt, som det overhovedet kan blive. Det der fanger mig i den er helt klart det overnaturlige igen blandet med barndomsdrømmen om, at kunne trylle. Det ville jo være det fedeste i verden. Men selvfølgelig kan man ikke besidde så vanvittige kræfter uden konsekvenser – of course.

img_5679

Håber det kan give lidt inspiration til jer den sibiriske kulde har ramt, så i ikke bare ligger og zapper på kabel-kanalerne, fordi i har slugt alle de gode serier. Tjek HBO 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Give me my drink'