5 gode grunde til mine overspringshandlinger

Den bedste gratis nyhed ever og gamle minder

// Reklame for Viafree //

Inden det blev moderne, at gå til healere, clairvoyanter eller ty til stjernerne eller tallene, er der så nogen der kan huske dengang, hvor man relaterede alle sine sindssyge og drama agtige problemer til de seje serier og på den måde fik en indre ro, fordi enten var man ikke den eneste eller også var der nogen der havde det endnu værre?

Well hello Melrose Place!!!!!!!

melrose-first

Jeg ELSKER de her 90’er serier. Deres stil, deres drama, deres intriger. Seriøst jeg lover jer for, at bare introen vækkede alle mulige gamle minder frem i mig og det er 100 år siden jeg sidst så et Melrose afsnit. Specielt et stærkt minde bliver vækket i mig da jeg genså det første afsnit af Melrose Place igår på Viafree. Det gav et helt sug i maven.

Der var engang….. for seriøst mange år siden efterhånden, hvor jeg for første gang oplevede hvad ‘kærlighed ved første blik’ vil sige. Det hele startede på en fodbold lejr. Det var sidst på sommeren og alle de populære drenge skulle spille. Min veninde og jeg kom lige et par dage før den store berygtede afslutnings fest skulle holdes og her skete det. 

Jeg var gået udenfor for at trække lidt frisk luft alene, men på vej ud blev jeg skubbet (ved et uheld) og væltede lige ind i armene på den her dreng. Jeg glemmer det aldrig. Jeg kigger op på ham for at sige tak, men i stedet blev jeg ramt hårdt i maven af en fuldstændig ukendt følelse. Jeg var vitterligt blevet ramt med en fodbold i maven. Han var så smuk, høj og dejlig, at jeg… ja. OMG jeg var solgt. 

Men det eneste der skete var, at han spurgte om jeg var okay og i min tåge fik jeg ikke svaret ham før han allerede var langt væk. PIS! Jeg husker vitterligt jeg tænkte pis! Hvem var han? Hvad hed han? Hvor kom han fra? Nu ville jeg jo aldrig kunne finde ham igen… 

Den første jeg skulle fortælle det hele til var min bedste veninde. Jeg vidste at hun ville kunne sætte sig 100% ind i min oplevelse og føle det med mig. Også selvom det kun drejede sig om et 30 sekunders møde. OMG love!  

Det var fredag aften og vi skulle have en sleep-over min bedste veninde og jeg. Hun var selv helt oppe og køre, fordi hun havde også mødt en hun var blevet fuldstændig forelsket i. De havde skrevet sammen i flere uger og havde planer om at mødes. Forestil jer lige to teenage-piger der sidder og fortæller hinanden med hjerter i øjnene om deres nye store forelskelse, drømme og planer. Den ene ved hvem han er, den anden sidder allerede og er dybt ulykkelig i sin kærlighed, fordi hun ved, at hun ALDRIG vil få ham og se igen.

DET VAR HAM. Min bedste venindes nye fyr var HAM. Jeg glemmer det aldrig. Tiden gik fuldstændig i stå og det føles som om at hjertet blev revet ud af mig, da hun viste et billede af ham med stjerner i øjnene. Jeg tror alvorligt at jeg gik i chok. Jeg kunne jo på ingen måde fortælle hende at han var HAM. 

Nu tænker i nok, at historien slutter her. Bare ærgerligt. Han var taget – af min bedste veninde. Sådan er det. Men det gør den desværre ikke… Den bliver kun værre. 

sydney_andrews

De blev kærester. Mit hjerte var knust, fordi chancerne for, at han nogensinde kunne blive min stoppede jo lige der. The number one rule er jo, at man ALDRIG går efter sin veninders kærester eller x-kærester.

Så istedet blev jeg kærester med hans bedste ven, bare for at være tæt på. Det betød jo, at vi kunne dobbeltdate hele tiden og så kunne jeg være i nærheden af ham – helt stalker agtigt.

Men efter et par måneder begyndte det, at gå op for mig, at jeg han aldrig ville blive min og jeg var stadig ikke forelsket i hans bedste kammerat. Faktisk kunne jeg slet ikk fordrage ham. Jeg ga’ op – slog op med vennen og indså mit nederlag. Stadig snotforelsket i HAM, stadig dybt ulykkelig, men stadig bedste veninder med hende. Jeg var nødt til at prøve og komme videre og håbe på, at jeg på et tidspunkt kunne acceptere at han aldrig blev min! 

Jeg husker tydeligt, at Melrose Place kørte på kanalerne og min mor elskede det lige så meget som mig. Så når jeg kom hjem fra skole om eftermiddagen, kunne jeg slet ikke vente med at se et nyt afsnit, fordi jeg følte virkelig, at jeg kunne relatere alt mit teenage drama til deres drama. Jeg følte mig så voksen! 😀 

De slog op og i samme sekund lagde min dæmon på højre skulder allerede skumle planer om, hvordan han skulle blive min nu. 

Jeg begyndte langsomt i mit hovede og godtgøre, at jeg kunne jagte ham, fordi min veninde var jo kommet videre og det var tydeligt, at de aldrig rigtig havde været forelsket, som den forelskelse der var indeni mig. 

Nytårsaften blev det. Jeg havde ventet i en måned på mit move. På det her tidspunkt var jeg SÅ ligeglad. Jeg skulle bare ha’ ham – koste det hvad det ville. Nu havde jeg sukket over mit livs kærlighed i næsten et halvt år og jeg kunne ikke styre det mere. Det var nærmest som følelsen af at være afhængig af noget. 

Det endte selvfølgelig med et nytårs kys og dagene efter var så romantiske. Flere timer i telefonen, lange gåture og snakke om kærlighed. Han var drømmemanden og jeg kunne ikke styre det, selvom alt indeni mig bare skreg at jeg var verdens dårligeste veninde. Hvordan i alverden skulle jeg dog få fortalt min bedste veninde, at jeg havde været forelsket i hendes, ja nu x-kæreste, i over et halvt år, blev kun kærester med kammeraten for at være sammen med HAM hele tiden og jeg havde haft planer om i over en måned at kysse ham til nytårsfesten og det var derfor jeg insisterede på at det var den fest vi skulle til????? 

Det var som taget ud af et Kelly-Dylan-Brenda drama eller Jane-Michael-Sydney, bortset fra de var søskende. Men veninder kan have mindst lige så stærke bånd og det havde vi virkelig! 

Da jeg endelig fik nosset mig sammen til at fortælle hende det en uge efter kysset var jeg så ulykkelig og ramt af dårlig samvittighed. Jeg var villig til at opgive ham, fordi det hele simpelthen var så lidt okay. Det var den mest syrede følelse af, at jeg vidste, at det kun ville ende i ren ulykke uanset hvad. 

Men det gjorde ikke. Hun tilgav mig og var faktisk lidt ligeglad. Hun var jo forelsket i en anden, som var min HAM for hende. Og det endte så også med, at jeg fik HAM i næsten halvandet år. <3 

Problemet opstod først for alvor, da jeg opdagede at hendes nye kæreste var hende utro og da jeg fortalte hende det, så blev hele situation vendt til, at hun havde set de øjne jeg sendte ham og det var kun fordi jeg var jaloux og ville ha’ ham – nøjagtigt ligesom sidste gang. AV!

jakekellypilot

Men med alle de Melrose Place afsnit burde jeg have set den komme. The drama is real, in real life. Haha. Og guderne skal vide, hvor mange Allison eller Jane dramaer jeg har været ude for eller selv skabt. Men jeg elsker dem, fordi de minder mig om så mange sjove og sindssyge tider i mit liv, som fx den her historie. Samtidig med at jeg finder ro i, at vi alle sgu er langt ude indimellem. Og den BEDSTE nyhed er, at jeg kan se det GRATIS på ViaFree nu og det betyder selvfølgelig at det kan I også!

Så om det er Melrose Place, Beverly Hills 90210 eller Dollars i savner, så kan i se dem GRATIS nu på Viafree – det er verdens bedste og fedeste nyhed ever.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode grunde til mine overspringshandlinger