KONKURRENCE

Secondwardrobe_by_martine

//reklame//

Jeg har verdens sødeste veninde, som har verdens fedeste secondhand butik. 

Og ja VERDENS! Den ligger på nørrebro i Egegade, som er en sidegade til Elmegade, så den kunne ikke ligge bedre. Omgivet af cafeer og Elmegades helt unikke stemning. Der er alt helt fra den “dyre” luksuriøse secondhand ende til den lidt mere affordable ende. Alt fra Ganni, Iro, Kenzo, Malene Birger, ACNE etc. kan man finde dernede. Tøj man har sukket efter at have råd til eller ikke nåede at få ligger dernede og venter på en. Men det er ikke kun tøj der gemmer sig, der er smykker, tasker, vanter, parfumer, bikini, solbriller… jamen der er så mange ting dernede man ikke kan leve uden 🙂

Secondhand butikker kan nogle gang godt være uoverskuelig at kaste sig ud i, fordi der er kun 1 ting af alting, men det er de sødeste piger bag disken dernede og den skønneste duft og indretning, som det så hyggeligt og overskueligt, at finde sit fund.

Oveni, så har man muligheden for at komme ned med sine egne skatte, så man kan snuppe noget nyt med hjem til garderoben. Jeg elsker simpelthen det koncept og er selv en flittig benytter af det. 🙂

img_5269img_0183img_0902img_8456img_6651img_0844

Jeg har selvfølgelig selv været dernede en milliard gange både for at hjælpe, men også tømme mine lommer 😉

img_5365img_1950img_2002

Der er åbent i hverdagene fra 11-18, lørdag 11-17 og søndag lukket. Men den dejlige ejer Martine er løbende aktiv på instagram, som er: secondwardrobe_by_martine og det er seriøst med at være hurtig, fordi de gode ting ryger på et splitsekund.

Happy shopping <3 

2 kommentarer

 • Pia

  Jeg skal da vist forbi din veninde – knuselsker 2nd hand shopping, fordi samvittigheden bliver knap så tynget, som når man bare shopper helt almindeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Ja præcis, samtidig med at man virkelig føler at man gør et kup. 😀 Jeg elsker det også. Det er simpelthen så sjældent efterhånden at jeg shopper andre steder, fordi jeg bare kan få alle de lækre mærker og accessories hos hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE