Secondwardrobe_by_martine

Mit søndagshumør smager så godt

//Gave//

img_4578

Jeg er så heldig – seriøst jeg mener det, HELDIG, fordi jeg ELSKER kaffe. Faktisk så meget, at jeg drikker mellem 6-8 kopper om dagen. Og det ender som oftest med at blive den hurtige instant-kaffe og hvis jeg har en lang formiddag, så bliver det en filter kaffe på den gammeldags måde. 😉

men det er bare aldrig…. en rigtig god kop kaffe… 

Heldigvis har jeg været så heldig, at få fingrene i den her sygt awesome og meget enkle Nespresso maskine fra Realcoffee , som passer i alle størrelser køkkener (mit køkken er nemlig sygt lille), samt en masse kapsler fyldt med forskellige smagvarianter. Jeg elsker jo min kaffe sort og stærk, så der et absolut overtal af de røde (Espresso Roma) og sorte kapsler (Espresso Venezia), men faktisk vil jeg sige, at den lilla (Espresso Verona) rammer den helt perfekte smag og styrke. 🙂 Den økologiske grønne kapsel (Espresso Bologna) er virkelig også gået hen og blevet en favorit <3 I det hele taget, så elsker jeg bare den nye smagsoplevelse af kaffe jeg har fået.

Sådan her så det ud da jeg kom hjem og min kæreste havde taget imod pakken 😀

img_7842img_5436

Fuldstændig dramatisk setup, men samtidig får man helt vand i munden, når man er sådan en kaffe-elsker som mig. Det ser jo alt for lækkert ud og mine morgener har aldrig været lækre.

Bonusser: Der er mange, men helt klar bonus er, at det er økologisk og fairtrade. Det er nemt og enkelt at bestille og du kan bestille bland selv pakker, hvilket er lækkert og forfriskende.

img_4895

Realcoffee er både, at finde på instagram @realcoffeepods og her. I vil ikke fortryde det. Jeg går ALDRIG tilbage til instant kaffe eller filterkaffe igen. Jeg har fundet en kaffe og en maskine der sætter pris på min uendelige kærlighed til den <3

ps. Kaffe kruset er også inde fra Realcoffee 🙂

 

2 kommentarer

 • Marie Dam

  Vi har samme slags vovser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Ej hvor sjovt. 🙂 De er jo verdens sødeste og så fælder det ikke. Det er skide smart, hvis man er allergisk eller fanatisk 😀 Men desværre er det ikke min vovse 🙁 Men det er min venindes, som jeg passer mens hun er væk <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secondwardrobe_by_martine