Mit søndagshumør smager så godt

Årh Coco – sikke en weekend

Jeg er altid lidt død om mandagen… Man har lige nået og vende sig til at slappe af, sove længe, lave hvad man vil og vupti, så skal man i skole, arbejde, betale regninger og jeg ved ikke hvad igen.

Men det er ikke nogen almindelig mandag, den her mandag, fordi jeg passer hund i en uge – miss Coco. Den sødeste lille bomuldshund, som stjæler ens hjerte når den kigger på en <3 Så min weekend har bare været hyggelig med lange gåture og nye venner. Er du sindssyg et socialt netværk man kan skabe med den lille prut på armen. Både mennesker og hunde. haha.

Coco har selvfølgelig sin egen lille smarte rejsetaske. Intet mindre end en Loui Vuitton. 🙂

19727087_10155731027448052_1484640141_o

Og der sad hun, lige så fint, som den dygtige hund hun er på Lagkagehuset i solen. Jeg ved ikke om jeg har sagt det før, men jeg er jo KÆMPE fan af Lagkagehuset – af 2 vigtige grunde. 1: Deres træstamme. Det er den bedste af dem alle. Hvis man elsker træstammer som jeg gør, så kan man ikke spise dem andre steder. Og 2: de giver 30% i studierabat på kaffen og det er jo sød rabat-musik i ørene på en studerende 🙂

Udover det, fik jeg også lige en behagelig overraskelse – Nye New Balance sneaks fra boozt. De ikke vilde wow wow agtige, men de er dælme gode og ha’.

img_4598

Så fik jeg iøvrigt endelig taget mig sammen til at prøve det meget omtalte Wolt. Det fungerede, gik hurtigt – elsker det! Og i får 50 kr. i rabat, hvis i bruger min kode: brinetteo 🙂 Min veninde Wicki og jeg er Jagger fans, men der findes jo så meget andet lækkert igennem Wolt – så gi’ det en chance og brug min kode 🙂

29242674_10155731002068052_1467974139_o

God mandag allesammen 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit søndagshumør smager så godt