AJ Campaign 2018

Torsdags prep med L’Occitane

Inden længe bevæger jeg mig ud i aircondition, 12 timers arbejdsdage, dårlige sko, rystelser og ALT for lidt søvn. Jeg skal nemlig ud på 5 dages arbejde på båden. Selvom jeg elsker det, så kommer det også med lidt udfordringer i forhold til krop og sind.

Inden jeg startede på båden tilbage i 2015 har jeg altid været af den opfattelse, og lidt til stadighed, at alle de her “mirakel” cremer, produkter og tips var lidt… en god historie. Plus jeg er doven :-). Min farfar sagde altid; “Hvis man siger til en kvinde, at hønselort er godt for huden, så propper hun det sgu fjæset”  (farfar er fra den “gamle” skole) – men jeg må indrømme, at jeg indimellem vil gi’ farfar ret.

Dog er jeg blevet mere opmærksom på, at min hud, min krop og ikke mindst mit sind ændrer sig igennem mine omgivelser og mine tørre hænder, tørre hud, og ikke mindst min tørre og hårde hud på fødder og hæle, ikke fikser sig selv.

Heldigvis er jeg så heldig, at jeg det næste halve års tid, deltager i en masse træning i de produkter vi sælger ombord på skibet og jeg er indtil videre mega positiv, selvom min skeptisk stadig er intakt. Min sidste træning var med L’Occitane – en provence. Dem der kender mig og ikke mindst mine kollegaer, ved at jeg er den grønneste og mest blanke person du overhovedet kan sende ned i den afdeling, så jeg troede at L’Occitane skulle udtales: LoK-ki-tane, men det skal udtales: Lok-si-tane – selvfølgelig lidt mere flydende og gerne french. 😉

img_0480

Anyway, lang snak om ingenting, så vil jeg virkelig gerne bruge min fri-formiddag til forberedelse af ødelagte fødder inden ydereligere ødelæggelse i weekenden. Foråret melder sig jo også ligeså stille, så det vil samtidig også være lækkert at komme de klamme sandal fødder i forkøbet. Jeg plejer, at gå amok med Scholl maskinen, filen og så smører mine fusser godt fede ind i cremen og ned i et par sokker. Helst inden jeg skal sove, men i dag er en hjemme dag – så går det nok.

Men lige lidt om L’Occitane:

  • 89% af deres produkter indeholder naturlige ingredienser og stort set alle deres naturlige plante-ingredinser kommer fra Provence, fordi det var her det hele startede tilbage i 70’erne. På den måde støtter de også op lokalt og samtidig bevarer det autentiske. Dog henter de sheabutter, som er i MANGE af deres produkter, fra Sub-Saharan Afrika. Men her støtter de også meget op om, især kvinderne, ved at købe det lokalt hos dem og på den måde være med til at skabe en fremtid, hvor der bl.a. er råd til mere uddannelse, mad og forretninger.
  • Hvert tredje sekund bliver deres handcreme solgt på verdensplan. Det er klart en af deres mest populære produkter, som indeholder 20% sheabutter og resten er en blanding af bl.a. kokosolie, mandler, sunflower osv.
  • Deres nye parfume-maker har tidligere lavet parfumer for Dior 😉
  • En vigtig ting for L’Occitane er også, at der produkter ikke kun leverer en effekt, men en oplevelse. Forstået på den måde, at ingredienserne og duftende giver en eller anden bestemt følelse. På nogle produkter er der “guidelines”, fx deres hårshampoo, skal man først dufte til shampoo i sine hænder inden det kommer i håret. Lidt sjovt. 🙂
  • Der er blinde-skrift på alle deres produkter. 🙂

Shower oilen er genial og en af dem vi sprøjter ud på båden. Nogle shower oil kan blive så ualmindeligt fedtet både i badet og efter og det irriterer mig helt vildt, men det gør den her. Den gør bare ens hud lækker blød, og ikke oileriet. Det super vigtigt med den fugt, når man arbejder i aircondition, fordi det kan simpelthen klø og kradse på hele kroppen, fordi den tørre sådan ud. Den var uundværlig på min ferie, fordi man jo sover og bevæger sig meget i aircondition.  Se – den virker sgu… med lidt hjælp selvfølgelig fra Bali 🙂

img_2048

Den sidste ting: jeg skal teste deres Milk Concentrate (Amande) body creme, fordi den skulle både “løfte” huden og fylde hullerne ud, altså som i, at de fjerner eller i hvert fald reducere appelsinhuden. Det skal da ha’ et forsøg, selvom her kommer min skepsis virkelig på prøve må jeg sige. Dens tekstur er nærmest helt yogurt agtig og den dufter så lækkert, at man seriøst får lyst til at æde den. 🙂 Igen det her med oplevelsen i deres produkter.

img_3445-549x550

Jeg giver lige en melding og et før/efter billede på appelsinhuds statussen 😀 To be continued…

Ps. scholl maskinen er mit mest geniale køb ever. Det er hurtigt, nemt og skaber de dejligste resultater. En tur med maskinen, efterfulgt af L’Occitane fodcremen – jamen så er mine fusser bløde som baby fødder.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AJ Campaign 2018