Lidt lørdags tanker om vores kære dyr

En genial timekiller

Der er ikke SÅ forfærdeligt meget og gi’ sig til herude i pausen. Man er heldig, hvis man får en kabine med fjernsyn og endnu mere heldig hvis det er et med vindue. Desværre er jeg som Day2Day (deltid) næsten aldrig så heldig. Men denne gang fik jeg da fjernsynet OG Sex and The City maraton på Zulu oveni. Sådan her ser det ud….

 

img_5651

+ et lille sødt toilet med lyserød toilet låg! Haha. Sødt og sødt er måske så meget sagt, men det fungerer og der er plads til to faktisk. Men hver gang jeg er ude, så er jeg jo nødt til at snuse rundt i shoppen for at se om vi har fået nogle nye ting jeg ikke kan leve uden. Og det er der næsten altid. Så når 3 timer skal udnyttes, så ved jeg lige hvordan jeg skal få det bedste ud af det. 🙂 Se alt det jeg har fundet, som jeg er NØDT til at eje!

img_2427 img_4382

Malene Birger skjorte-kjole. Wow. Jeg er lidt ked af, at i ikke kan se detaljerne særlig godt. Men trust me, den er så fed! Jeg ser mig selv i den med et par flotte stiletter og et glas rødvin i hånden. 🙂

img_5130

Jeg ved ikke hvorfor, men det er lidt som om Lacoste har et semi dårligt ry. Ved ikke om det måske kun er mig der har det sådan. Men det fornemmer jeg. 😀 Men jeg synes alligevel det kan et eller andet. Måske det er fordi det er sårn’ lidt kikset, at jeg synes det bliver fedt. Uanset, så skal jeg eje den her Lacoste “tennis” kjole!

img_2117

Endnu en Malene Birger. Fed T-shirt kjole. Den kan også et eller andet med den glimmer i ærmerne og den rød/orange og grålige glimmer tone i selve kjolen. Jeg er helt vild med den og synes den falder så flot.

img_3670 img_2358

DEN HER…. Notes Du Nord er uden tvivl MIN. Jeg er fuldstændig forgabt i den og den giver mig den vildeste sommer feeling. 🙂 Er den seriøst ikke yndig? – Igen, lidt ærgerlig belysning og lokation – man ser ikke rigtig detaljerne i faldet og detaljerne ved brystet. Men gudesmuk er den. 🙂

Hov ja, også har vi fået M2 Beauté – eyelash serum. Åbenbart er jeg helt væk, fordi jeg anede sgu da ikke hvad det var. Men det skulle være helt vildt sindssygt og sætte øjenvipperne fuldstændig over styr. Jeg ved godt, at jeg ikke mangler noget skub i den retning, men kan alligevel ikke lade være med at prøve den og se hvor vildt, det egentlig kan blive. 🙂 De findes også til øjenbryn, men den sprang jeg over. Haha.

Ps. Ta’ jer ikke lige af den tunge og røde øjenlåg. Jeg sover ikke så godt herude og airconditionen dræber mig. Nu glæder jeg mig til at komme hjem i normal air og eventuelt give mine øjne en seriøst eyemask eller night repair serum! 🙂

God mandag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt lørdags tanker om vores kære dyr