Jeg tillod mig liiige...

Øhm… en af de dage!

skaermbillede-2018-04-04-kl-07-59-29

Jeg synes sgu altid det er lidt svært og samle sig selv efter man har haft en masse fri. Føler altid lidt, at man bare bliver kastet ud i det og så var det bare det. Og så er der den anden ting. Nemlig den ting, at når jeg har taget en fridag/hjemmedag for meget i streg, i det her tilfælde var jeg hjemme både søndag og mandag, så bliver jeg simpelthen så… trist. Og så er det som om, at alle de foregående både effektive og travle dage bare falder til jorden. Det værste er, at min “hjemmedag” igår ikke var en doven slap af dag, men en 89 siders læsedag…

Okay. Jeg har vitterligt ikke noget fornuftigt at byde ind med i dag. Jeg twaddler bare. Så ja, min dag igår gik med at læse en masse stof omkring mønstre og tendenser i vores kære samfund, hvorfor uddannelsesvidenskab er vigtigt og SNAPCHAT!

billede

Amen alvorligt, det er sgu da lidt pinligt, at jeg sidder alene hjemme og selfier den med snapchat filter…. men det er selvfølgelig også en service meddelelse, så i ved hvad der er… eller…

Nå, men fik iøvrigt købt mig selv en lille ting på båden. Et Oh! Copenhagen scrunchie. Elsker dem. Har også et i rødt, men det blå her er bare så pænt til lyshåret synes jeg. 🙂

img_9895

Okay… sorry, for det mest ligegyldige indlæg i verden. Må mine dage bringe mig lidt mere… ‘få dig et liv’ momenter! 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tillod mig liiige...