Fortæl mig lige hvad klokken er Arne

*** GIVE AWAY ***

YES! Jeg har sindssygt gode nyheder eller rettere en gave. Jeg giver nemlig, i samarbejde med @Second_wardrobe_by_martine, et gavekort på 500 kr. til hendes fine butik i Egegade på Nørrebro til en heldig vinder. Det i skal gøre er, at trykke på IG ikonet og hoppe ind på min instagram. Deri står der, hvad i skal gøre for at deltage i “lodtrækningen” på gavekortet til de 500 kr. 🙂 (@brinetteo – @second_wardrobe_by_martine)

img_5383

Jeg har tidligere lavet et indlæg med hendes fantastiske butik. Og jeg er selv fast kunde og tilhænger. De fleste, som er bosat i København, kender til Nørrebro og ikke mindst Elmegade. Det liv, den stemning og ikke mindst det multikulturelle samfund man oplever på Nørrebro er ikke til at beskrive. Egegade, er en lille sidegade til Elmegade, men ligger helt ud til Elmegade, så man mærker uden tvivl Elmegade stemningen både i og udenfor butikken. <3

img_5389 img_5390– bl.a. den her smukke pige @linemeyers både sælger og handler i Second_Wardrobe_by_Martine <3 img_9054

Jeg benytter lige lejligheden til igen at fortælle lidt om Second_Wardrobe_by_martine. Den dejlige Martine, som ejer stedet har været i branchen i mange år. Hun er et naturtalent inden for mode og ikke mindst salg. Nogle gange bliver jeg helt forvirret over, hvordan i alverden hun kan vide hvad der er i butikkerne nu, eller hvilket år de var og endnu vildere – hvad de koster. Der er altså flere hundrede mærker i hendes fine butik, men hun kender næsten hver evig eneste mærke der kommer ind og når jeg siger kender, mener jeg ikke kender kender, men kender til – og mere! 🙂

Til juni fylder butikken 2 år. Martine startede den i 2016 bl.a. fordi det altid har været et drøm at have sin egen butik, men mest af alt fordi faren til hendes dejlige dreng havde kæmpet med kræft og blev erklæret rask i februar 2016. Det gav Martine mod og lyst til, at turde og udleve sin drøm. For Martine har det været det hele værd, at udleve drømmen om at blive selvstændig og eje sin egen butik, selvom det er hårdt arbejdet. I perioder har det vitterligt kostet hende blod, sved og tåre <3. Men hun elsker det, har fantastiske mennesker omkring sig, og en dejlig lille dreng der hjælper, når det bliver hårdt. 🙂

Så hop ind på hendes instagram og forelsk jer i alt det tøj, der snart vælter butikken <3 – og deltag samtidig i lodtrækningen 🙂

God lørdag allesammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortæl mig lige hvad klokken er Arne