*** GIVE AWAY ***

Det feminine suit

Lige siden jeg så billeder og insta-stories af den smukke Emilie Liljas book release har jeg været fuldstændig opsat på, at finde et skotskternet jakkesæt. Hold kæft jeg synes det spiller på hende, så jeg tillod mig sgu at screenshoote og dele det med jer herinde, hvis i ikke skulle ha’ set det eller ikke følger hende. (@emilielilja)

img_5397

Umiddelbart ser det ud til, at sættet er fra Ganni, men synes ikke rigtigt, at jeg kan finde det. Men jeg er så vild med ideen om sweatshirten indenunder. Jeg havde aldrig tænkt det selv, men jeg er helt tosset med det.

Går man først igang med at søge på udvalget i jakkesæt til kvinder, er der jo så vildt mange fede muligheder. Selvom det lige var det skotskternet der fangede min interesse først, så faldt jeg alligevel over andre jakkesæt, der absolut også kunne være en mulighed for mig.

img_5404

1&2/ Bukserne er fra Topshop Petite Check til 469 og selvom jeg ikke kan finde en matchende jakke til, så kunne det være et fedt mix med den her Dorothy Perkins blazer til 349!

3/ Det her jakkesæt synes jeg er sygt friskt. Jeg er ret vild med den lyseblå der gemmer sig i det. Det fås her på ASOS til 529.

4/ ZARA har altid et eller andet man ikke kan leve uden. Det samme gør sig gældende med det her lyseblå hør sæt til 449.

5/ ZARA igen. Her er jeg ret vild med formen på bukserne, og taljen i blazeren. Bukserne står til 179 og blazeren til 299!

6/ Her føler jeg, at jeg kommer lidt tættere på Ganni sættet Emilie Lilja brillere. Selvom det er mørkere, er jeg helt tosset med det. Kan desværre bare kun finde bukserne, men ligeså snart jeg fikser en fridag, så sætter jeg en eftersøgning igang. Har allerede skrevet til dem 🙂 Men bukserne står i hvert fald til 449 inde hos ZARA

7/ Her er vi sgu røget over i den lidt dyrere ende, men er pænt vild med det her mørkeblå sæt fra Esprit. – Blazeren står til 1200 og slå om bukserne står til 600.

Så også, at min veninde fra @second_wardrobe_by_martine lagde det her sæt ud for ikke så længe siden, hvor bukserne er Rabens Saloner og blazeren er fra Massimo Dutti. Igen synes jeg det ser ret fedt ud, når man mixer jakkesættet.

img_5127

Jeg har faktisk lige fået mig et par Tiger of Sweden jakkesæts bukser, men i sort. De er mega fine og det kan selvfølgelig bruges til alt. De fungerer lidt ligesom den safe sorte kjole – bare de safe sorte bukser. Men med blazeren giver sættet bare ikke det samme “chilleren” og feminine udtryk, som det lidt lysere og skotskternet jakkesæt gør. Derfor er jeg jo nødt til at eje et nyt og skotskternet. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

*** GIVE AWAY ***