Mit rådne æble-fjæs

Maldiverne – here I come

//reklame//

img_4848

Måske savner jeg Bali endnu mere og generelt varmen mere, fordi sommeren viser sig en smule disse dage. Men desværre gør de sidste mange års erfaring en skeptisk i forhold til det danske vejr… Man tør ikke helt tro eller håbe på, at sommeren rent faktisk rammer Danmark i år.

Men jeg har gode nyheder, fordi i kan vinde en tur til Maldiverne for en værdi à 50.000 kr. Og hvem fanden vil ikke gerne til Maldiverne? Min S.U vil ikke, men jeg vil gerne.

img_8706-2 img_7059

Jeg er helt med på, at Bali ikke er Maldiverne, men følelsen her, kan snilt overføres til den samme følelse på Maldiverne. Og husk nu, om ikke så forfærdeligt mange år eksisterer den slet ikke mere. Så hvorfor ikke prøve og se om man kunne være heldig og vinde en tur? 🙂

Det kan jo betyde et nyt hashtag og frisk frugt og kaffe – serveret hver morgen?

img_0794 img_8903

Så hop ind på det her link, udfyld jeres oplysninger og vær’ heldig at komme afsted! Det tager 2 sek, men det kan betyde brune lamser, cocktails og sommer på Maldiverne – det er sgu da de 2 sek. værd 🙂 Hop ind på linket her og kom afsted!

 

 

2 kommentarer

 • Louise

  Hvad er det for en konkurrence at linke til? Det er jo en konkurrence der byder ind til at man nu kan blive spam’et både på mail og på telefonen. Jeg fortryder godt nok at jeg har brugt så lang tid på sådan en gang l*rt! Jeg ved godt I gerne vil være kendte bloggere, men at “snyde” os sådan gør bare jeg ikke har lyst til at læse med her mere. ØV Brinette..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hej Louise. 🙂

   Det er så sjovt du skriver det, fordi jeg snakkede faktisk helt tilfældigt med min søster om det igår, fordi jeg sagde til hende, at hun skulle huske og be hendes kæreste op at signe op og så sagde hun: NEJ! Er du klar over alt det p** man skal igennem! Så jeg tager helt klart kritikken til mig og overvejer det til en anden gang. Det lidt ærgerligt, at det skal være så… spammene. Så jeg er helt med på dit øv 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit rådne æble-fjæs