Maldiverne - here I come

Tre voksen ting jeg stadigvæk ikke kan, som voksen

Havde en forfærdelig dag igår. Jeg var i skod humør – intet og ingen kunne få mig i bedre humør. Jeg var sur over alt og jeg kan desværre ikke skylde det på nogen pas lignende symptomer. Så derfor besluttede jeg mig for, efter en laaang snak på Christianshavn med Maria, at det var fuldstændig legit, at jeg åbnede en flaske rødvin når jeg kom hjem. Bare sætte mig stille og roligt med et glas rødvin og musik i ørene på altanen.

img_5537

Men så typisk som det er, så kommer jeg i tanke om, at jeg stadig ikke kan finde ud af, at åbne en falske vin. I know – WTF. Men det kan jeg virkelig ikke. Og jeg har endda været tjener i mange år. Men jeg har charmet mig ud af den hver evig eneste vagt. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, at åbne en flaske vin og jeg er voksen.

Efter jeg havde ødelagt proppen og hidset mig op over det – slår det mig pludseligt, at jeg har lavet et salg på Tradono og vedkommende er lige på trapperne. Fint. Jeg sidder stadig på altanen og surmuler og hører derfor ikke, at der bliver banket (voldsomt) på døren. Endelig fatter jeg noget og får sagt undskyld bla bla bla, jeg nød lige solen på altanen. Så siger vedkommende: ‘Årh du har også altanen på den gode side lige nu – blæsten kommer fra øst’….. Nu bliver det pinligt – jeg har stadig ikke fattet hvornår det er øst, vest, nord eller syd. Jeg bliver så forvirret, når vejrudsigten om morgenen fyrer den ene vestsjælland eller østjylland kommentar af efter den anden, fordi jeg fatter det ikke. Gør i?

Det bliver endnu dummere, fordi få timer efter skriver mine dejlige veninder, at vi skal hjemme-brunche den i weekenden og det er min tur til at være vært. Jeg har sgu aldrig lavet en brunch før tror jeg, men så igen – hvor svært kan det være? Indtil min veninde så skriver: ‘årh jeg glæder mig. Elsker pandekager <3″. JEG KAN IKKE FINDE UD AF, AT LAVE PANDEKAGER!!!!!! Jeg kan hverken lave dejen, vende den på panden eller noget. Jeg er voksen og jeg kan ikke finde ud af, at lave pandekager.

Vil lige tilføje, at det her var brunchen i sidste uge ved min dejlige @maja_dalgaard og hun kan om nogen lave en lækker brunch.

img_5683 img_5684

Da min kæreste endelig kom hjem, så han kunne åbne min flaske vin, havde jeg kun ødelagt den lidt! Af en eller anden grund formår jeg, for det første at skrue den sygt skævt, så den flækker i siderne og jeg prøver, at hive proppen op for tidligt, så den også begynder og flække på midten.

img_5627

Alt i alt, har det været en af de der dage, hvor man vågner med et skod humør og så kommer der bare den ene trælse ting efter den anden. I mit tilfælde var det så i hvert fald 3 af de ting jeg ikke kan som voksen, som jeg synes er sygt pinligt faktisk.

Heldigvis kan jeg da finde ud af at drikke kaffe….

4 kommentarer

 • Marie Dam

  Kom forbi vinbaren så lærer jeg dig det med vinen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er også tit lidt for voldsom med de propper – skruelåg dur :p
  Jeg kan drikke kaffe i stride strømme, men svømme og hovedregning har jeg ikke lært 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hahaha. Jeg er enig. Jeg prøver ihærdigt at gå efter skruelågene. Men det som om at alle yndlingsvinene kun har prop 😀 – Uh ja hovedregningen – den er sgu heller æ for god her. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maldiverne - here I come