Tre voksen ting jeg stadigvæk ikke kan, som voksen

Trøste shopping + nyt til porcelæns samlingen

Ja, som jeg ga’ udtryk for i et af de tidligere indlæg, så havde jeg en skod dag forleden. Og der fik jeg vidst sagt, at det i hvert fald ikke havde noget med pms lignende symptomer at gøre, men det var så ikke tilfældet. Det burde egentlig være en ting, at føje til ‘3 ting jeg stadig ikke kan, som voksen’ – min cyklus!

Heldigvis kan skod dage få en positiv vending, fordi det giver både anledning til og gode undskyldninger for, at trøste shoppe lidt. Og det er hvad jeg har gjort!

18843015-916d-4220-89b6-84042edf9047

Det er simpelthen så fint det her By Greengate. Også selvom de melder porcelænens død i år, så er jeg her for at bevare det! Det kan godt skrige lidt af sommerhus/kolonihavehus, og det er egentlig også tanken, fordi så passer det perfekt til min altan, som jeg forestiller mig bliver mit kolonihavehus til sommer. Der skal både være drivhus, urter og hængekøje derude. It’s all the same.


3bdac70f-c69c-42c1-8e67-5000f740eb36 701f0c9e-4a22-4454-b31e-3ff5a9938fbeSå røg der selvfølgelig også lidt lækkerier overi – også lidt for pyntens skyld. Glæder mig så meget til at smage kaffen med chokolade i. Enten er den sygt ulækker eller vildt lækker. Skumfiduserne ved man hvor man har. Egentlig er de ment til en varm chokolade, men måske det blevet for varmt til det nu. Men så tænker jeg alligevel lidt, at det kunne blive et hit sammen med fødselsdagsbollerne (det er nemlig snart i min fødselsdag).

Det eneste der mangler nu er bare, at vejret holder den gode linje, så jeg kan benytte og nyde det på min altan <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre voksen ting jeg stadigvæk ikke kan, som voksen