Trøste shopping + nyt til porcelæns samlingen

Lille spejl på væggen der, hvordan kunne jeg ikke vide alt det du viser her

img_5806

Hold nu op, hvor er det spejl effektivt. Endda lidt for effektivt. Fy for den lede hankat, hvor er ens hud bare ikke flatterende up and close. MEN jeg er samtidig fuldstændig opslugt af mit eget fjæs. Altså det er sgu lidt en underlig ting det der med, at jo mere… ja ulækkert og weird tingene egentlig bliver, jo mere fascineret og nysgerrige bliver vi? Eller står jeg alene her, så det pludselig blev akavet? Nogle kollegaer og jeg snakkede faktisk om det forleden, fordi en anden kollega slog en af de der seriøst klamme bøvser, hvor de er stille og usynlige – ingen ser den komme og pludselig sværmer det om en med den klammeste pølse lugt. Det sjoveste ved det er så, at en af os siger det og så sidder vi guldhjælpende og lugte efter den. Altså jeg ved ikke om det er for at lokalisere den eller identificere den eller hvad fa’en det er. haha. Uanset er det sgu da underligt, men det gør man virkelig – hvorfor?

I hvert fald har der åbnet sig en helt ny verden for mig med det spejl. Det er den bedste pre-fødselsdagsgave jeg længe har fået. Sådan her så det nemlig ud, da jeg mødte ud på skibet i fredags.

img_5697 img_5701

Sød lille sag, som jeg endda kan ta’ med mig på ferie eller i fitness, hvis jeg kom der. Det sgu smart.

Såååå… udover, at studere mit ansigtet i flere timer – brugte jeg også søndagen i min kærestes selskab med romkugler, kaffe og en lang gåtur. Fik også lige fikset mine negle. (Gud så kedelig en søndag egentlig…)

img_5758img_5787

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøste shopping + nyt til porcelæns samlingen