Lille spejl på væggen der, hvordan kunne jeg ikke vide alt det du viser her

My #SSB – Secret Single Behavior

Efter jeg lagde indlægget ud med ‘Tre voksen ting jeg stadigvæk ikke kan, som voksen’ har jeg fået så mange sjove henvendelser på mail og instagram. Og det er jo nogle af de sjoveste ting vi ikke kan og gør, men ikke deler, fordi det enten er pinligt eller mærkeligt. Jeg synes vi skal dele de ting, så vi netop ikke føler det er pinligt eller mærkeligt. Vi har alle en eller anden form for secret single behavoir – SSB, og er der én, så er der flere.

Jer der er kæmpe SATC fans har helt sikkert set det afsnit, hvor de netop snakker om de weird ting de gør, når de er alene eller tænker, som de ikke deler eller viser, fordi deres mænd eller venner vil synes det er weird. Så min inspiration og navngivning er snuppet derfra. 🙂

Derfor opfordrer jeg nu jer allesammen til at dele (anonymt) – jeres super mærkelige SSB’er med mig, så vi kan få alt det pinlige ud i verden, så vi istedet for at stå alene er sammen om det 🙂

Her er nogle af dem jeg fik og så “kreativ” som jeg er (not!) har jeg lavet dem sådan her:

img_5884img_5887 img_5889

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes simpelthen det er noget er noget af det sjoveste. Vi en fantastisk art hvad angår weirdness og jeg ELSKER det. Selv de mindste ting vi gør og ikke gør er geniale. Udover det, så synes jeg også der er noget rart og afslappende i, at man ikke er den eneste der har mærkelige tanker eller gør ting, hvor man er bange for hvad folk dog ikke vil sige og tænke om det! Så hvad tænker i? Kunne det være sjovt, at følge med i, hver onsdag, hvad vi render rundt og laver derude af sjove og mærkelige ting? Hvis ja, så kommenter endelig anonymt, skriv til mig på insta (ikon i venstre hjørne) eller send mig en mail. 🙂

Jeg håber i er klar. Jeg har nemlig nogle saftige, sjove og sindssygt underlige SSB’er liggende i ærmet. 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille spejl på væggen der, hvordan kunne jeg ikke vide alt det du viser her