Behind the scenes - Fashion & Lifestyle Magazine 2018

My #SSB – Secret single behavior #2

Jeg elsker jeres Single Secret Behavior… Jeg har fået så mange seje beskeder af jer, og har været helt færdig af grin over mange af dem. Glæder mig allerede til at dele flere af dem og alle de nye i kommer med.  Det passer også skide godt til hele konceptet og betydningen af Twaddle, som jo betyder skør, åndssvag og nonsens snak/skrivning. Det er klart, at der ikke er noget som helst nonsens i det i bidrager med, men det er skør og tosset snak – på den geniale måde. 🙂

img_6255 img_6254 img_6253

Nu kan jeg selvfølgelig ikke tale på alles vegne, men dem der har sendt sjove (anonyme) ting ind er super på klar på den her onsdags-ssb’er – er i flere derude? 🙂 Personligt elsker jeg det her med, at jeg  ikke føler jeg er alene med alle mine skøre, beskidte og indimellem upassende tanker, ja og/eller opførsel! Så jeg håber virkelig vi kan gøre det her til en grinern ting, men det kræver selvfølgelig, at alle er friske og sender mig saftige ssb’er.

2 kommentarer

 • Anonym

  Er Maria ikke længere en del af bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   JA og nej 🙁 🙂 Jeg ligger et indlæg ud imorgen eller søndag, hvor jeg forklare lidt hvad der er sket. Men hun er jo min bedste veninde, så officielt ja, så er hun ikke, men uofficielt er hun <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes - Fashion & Lifestyle Magazine 2018