Mine 2 nye yndlings items fra Chiquelle

ALL BY MY SELF… (som i sangen og i regnvejr)

twaddle_5

Jeg fornemmer lidt på jeres spørgsmål, at jeg ikke rigtig kan snige mig udenom den her. Og egentlig er det ikke fordi jeg som sådan vil snige mig udenom den her, men jeg har bare ikke gjort mig nogen overvejelser endnu i forhold til, hvad jeg så kan bidrage med alene eller hvad meningen med galskaben så skal være.

Sagen er den, at Maria har forladt mig… haha. Ej, hun har forladt Twaddle – ikke mig, og så alligevel ikke helt. Vi har snakket om, at hun burde gæsteoptræde engang imellem. Og så er vi jo en kæmpe stor del af hinandens liv, så det bliver ikke sidste gang Twaddle har set til hende. Det er også lidt Marias force generelt – hun er til stede, alle steder. Lige pt. sker der så mange spændende og udfordrende ting i Marias liv, som kræver fuld fokus. Og jeg glæder mig allerede til, at hun gæsteoptræder, hvor hun selv kan få lov til, at fortælle om alle de mega spændende ting og ændringer hun er igang med at foretage i sit liv lige pt.

Så de spørgsmål der er blevet stillet med om vi er uvenner kan jeg svare blankt nej til. På ingen måde og vil aldrig blive. Vi er så inkorporeret i hinandens liv, at blev vi uvenner eller splittede, så ville det være som at miste en arm (i metaforisk forstand).

Jeres andre spørgsmål med hvad der så skal ske? Hvad jeg skal? Hvordan Twaddle så bliver? – Må jeg være nogle af spørgsmålene skyldig. Twaddle vil fortsat være lidt “pointless”, som ordet i sin forstand, men jeg håber og ønsker selv, at jeg kunne blive en bedre blogger, turde noget mere og være mere “på”. Jeg har stadig meget arbejde forude på den del også fordi jeg måske er meget atypisk på den front. Ja jeg elsker, at ligge selfies op af mig selv og følge likesne (hvem gør ikke det?), men jeg har samtidig også et fuldtidsstudie, 2 jobs og et hjem, som optager min tid meget mere. Skal arbejde en del med, at få bloggen ind under huden og det fornemmer jeg ikke er sådan lige til. Det har det iøvrigt aldrig helt været for hverken Maria eller jeg. Derfor er det virkelig også en KÆMPE hjælp og super fedt, at mange af jer er begyndt, at skrive privat til mig og bidrage med ideer og ønsker om, hvad i gerne vil høre om eller hvad i synes er fedt. 🙂

Så igen – Maria er og bliver en del af Twaddle, så længe den er her og en endnu større del af mit liv, som hun har været de sidste 10 år. Kærlighed visner aldrig jo <3

img_5404

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 2 nye yndlings items fra Chiquelle