Et meget meget glad fødselsdagsbarn

My #SSB – Secret single behavior #3

Jeg ved godt, at jeg havde gjort det til en onsdags ting, men har haft hele den pukkelryggede på besøg i min lille 60 kvm. lejlighed, så sgu været lidt presset. Men derfor skal i ikke snydes for nogle af de sjove beskeder jeg har fået. Jeg kan i hvert fald allerede nu afsløre, at der er nogle af de her #ssb’er, som jeg sagtens kan nikke genkendende til.

img_6448 img_6447 img_6282 img_6281

Kan i?

Synes det er SÅ fedt, at i er så geniale til, at sende mig sjove og “pinlige” tanker fra jeres liv – både nu og før. 🙂 Jeg elsker det og det får især mig til at føle, at jeg bestemt ikke er alene med mine #ssb’er eller freaky tendenser. Keep’em coming. Det er ægte twaddle det her 🙂

 

2 kommentarer

 • CK

  Hahaha, de er så sjove de her ! Og endnu sjovere er det, at jeg relaterer 100 % til den første (og det deler jeg med pigerne fra Friesbeforeguys !).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hahaha. Amen det er jo lige præcis det man gør. Og jeg elsker det. Så føler man sig sgu ikke så alene 😀 Friesbeforeguys er jo også helt geniale 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et meget meget glad fødselsdagsbarn