My #SSB - Secret single behavior #3

Beauty-boxen + lidt ekstra

Ærligt, så troede jeg aldrig, at jeg skulle være typen der rendte rundt med en beauty-box. Men det var indtil jeg fik en.

Normalt pakker jeg alt det der hedder shampoo, tandpasta, hårbørst, ansigtcreme osv. osv. osv. i poser! Alt ned i poser, så min kuffert ser helt gypsy-agtig ud. Men nu, kan alt komme ned i beauty-boxen og se pæn ud + der kommer en lille make-up pung med i købet og det gør det bare endnu mere genialt.

facetune_23-04-2018-20-47-10

Er den ikke fiiiiiin?

Så har jeg selvfølgelig følt mig nødsaget til, at købe lidt ekstra, så beauty-boxen kan blive fyldt. Jeg kan jo ikke rende rundt med en tom beauty-box, fordi jeg render jo rundt med en beauty-box overalt – fik jeg bildt mig selv ind.

facetune_22-04-2018-18-18-09 img_5785 img_5776

Estée Lauder Daywear aka. tryllecremen har jeg nævnt før. Den er simpelthen uundværlig. Den har jo det her magiske (hence tryllecreme), at den ligesom booster gløden i dit ansigt og varmer det, så du ikke ser bleg og morgenmuggen ud. Men samtidig føler du ikke, at du har smurt ansigtet ind i for meget lårt, så den efterlader dig på en eller anden måde frisk!

Så har jeg skiftet yndlingsmascara. Jeg er på Dior, men jeg prøvede helt tilfældigt den her Overcurl af en veninde og den er som skabt til mine øjenvipper.

Tromborg… håndsæben med ginger er jo noget af det lækreste. Det dufter godt og det ser pænt ud på badeværelset (ja, jeg er åbenbart sådan en type…) Bodylotionen er meget fed, og det er især vigtigt for mig, når jeg bliver udtørret yperalles af airconditionen på mit arbejde.

Ole Henriksen servietterne er simpelthen det bedste køb nogensinde. Det fjerner alt og det dufter dejligt. Og så er der misten aka. facial water, som dufter SÅ lækkert af agurk. Jeg er ikke ekspert, men tror måske den falder bedst hos dem der oplever tør hud eller som mig, arbejder i aircon. Men igen er jeg ikke ekspert. Jeg kan derimod sige, at den giver et sygt forfriskende og opfriskende boost – du vågner op.

Sidst men ikke mindst, hvis i overhovedet kan se den på billedet, så er der Rudolph Care sunblokkeren med faktor 50. Helt absolut nødvendig for min pande og næse. Min pande bliver simpelthen sort af solen og får en helt anden farve end resten af ansigtet og det samme gør snuden. Så jeg kommer til at elske den lille fikse blokker, som jeg iøvrigt kan ha’ med mig overalt.

Det skal lige noteres, at alle produkter jo ikke er ens for alle. Det er så vigtigt, at man prøver sig frem indtil man finder lige præcis det der passer til dig, men håber alligevel noget af det her kan bruges. 🙂

Så vil jeg lige runde af med, at der imorgen (lørdag d. 5) er kæmpe gadefest på nørrebro i Elmegade og de to sidegader Birkegade og Egegade. 🙂 Jeg er der hele dagen i butikken: @Second_wardrobe_by_martine og det er en fest hvert år. Der er fyldt med boder, familier, venner, og dj 🙂 Kommer i?

img_5393

 

1 kommentar

  • Trine Simonsen

    Dior overcurl er det eneste der dur 👌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My #SSB - Secret single behavior #3