Beauty-boxen + lidt ekstra

Fest i elmegadekvarteret & eksamen

Jeg må nok endnu en gang erkende, at jeg er en lårte blogger. Jeg har seriøst ikke et eneste billede fra weekendens herligheder og solrige momenter. Men det har uden tvivl været en af de gode af slagsen. Fredag fik vi besøg til middag af en gammel og nær ven jeg ikke har set i snart 3 år. Det var simpelthen så mega hyggeligt og middagen foregik selvfølgelig på altan, som jo så også ledte til 3 vinflasker og et par øl.

Lørdag stod den på gadefest i Elmegadekvarteret – var i med? Jeg har sagt det før, det er uden tvivl en af Københavns hyggeligste og cooleste gader/kvarter. Det kommer igen lige inden det bliver efterår, så hold øje med min instagram når jeg ligger det op, fordi jeg er sikker på i vil synes det var en lørdagstur værd. Der er en masse boder, musik, også live musik, tøj både fra beboerne, men også de fede butikker som ligger dernede. Der er så meget liv og glæde den dag og især, hvis vejret er godt, hvilket det jo virkelig var i lørdags. Lige inden luk kom nogle af pigerne ned og hev mig med på kaffesalonen, hvor solen altid skinner. 🙂

Søndag har så været tildelt eksamen. Årh det har pint mig, fordi vejret bare var endnu skønnere søndag end lørdag. Mææææn jeg sneg mig da lige ud til en bette is med manden, fordi det fortjente jeg. 🙂

img_6504

Så deeeeeet…. alt i alt. Pisse skøn weekend. Hvordan var jeres? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty-boxen + lidt ekstra