Fest i elmegadekvarteret & eksamen

My SSB – Secret single behavior #4

Det er blevet onsdag og tid til nye friske SSB’er. Tusind tak for alle jer der sender de sjoveste, pinligste og anderledes secret single behavior ting. Jeg elsker dem og jeg elsker endnu mere, at mange af dem er SÅ ens, at det varmer mig sindssygt, at jeg og jer ikke er de eneste der render rundt og er totalt tosset indimellem. 🙂 Det bryder muligvis ikke de implicitte tabuer der ligger i dem, men det bryder tabuet i en selv. I hvert fald for mig. Keep’em coming.

img_6636 img_6635 img_6634 img_6633 img_6632

Til den med Pornofilmen (som er en kvinde, der har sendt ind), så så jeg engang en dokumentar om diverse eksperimenter i forhold til, hvad folk tænder på og hvad der er “normalt”. Der fik forsøgspersonerne sådan nogle dioder sat på deres intime steder (både mænd og kvinder), hvor de så skulle se en masse film. Der var bl.a. dyr i naturen der parrede sig, 2 mænd der havde sex, 2 kvinder, flere der dyrkede sex på samme tid, osv. osv. osv. Dette eksperiment viste så, at alle fik en stimulering, nogle i mindre og større grad, men en stimulering af alle filmene uanset køn. Så faktisk er det så normalt, at tænde på selve agten. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er det her man er til (fx to løver der parrer), men at det er selve agten, som tænder en. 🙂 Sygt spændende dokumentar iøvrigt, som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hed. Det samme med lugten/duften af armhuler er også en meget “normal” ting, at tænde på. Så de mænd/kvinder der synes det er unormalt – de er unormale :-D.

Men jeg ELSKER jeres SSB’er – elsker jeres finurligheder, sjove tanker og geniale SSB’er. I giver mig en kæmpe ro indeni, fordi så ved jeg, at jeg ikke er helt off og alene med mine SSB’er. De gemmer sig forresten også i nogle af dem. Har i det på samme måde? Føler i også, at jeres SSB’er er helt geniale nu? 🙂

God onsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fest i elmegadekvarteret & eksamen