ELSK DIN KROP siger de...

Ude igår med fedtet hår

Ja, sidder stadig med eksamen og ja, jeg er stadig ved at blive lidt små sindssyg. Kan i huske den SSB’er fra i onsdags, hvor vedkommende har prøvet (flere gange) ikke at komme i bad i en uge? – Det er snart mig. Jeg vil dog lige tilføje, at jeg indtil videre har fået slæbt min efterhånden eksamensslappe krop ud i badet, men jeg vil gerne indrømme, at det har mere været tvang end det har været lyst. Men håret derimod rammer snart en uge. Jeg ved selvfølgelig godt, at det er snak om, at håret faktisk slet ikke har godt af at blive vasket for tit, og det er sikkert også rigtigt, men mit hår er bare ikke (altid) så vant til ikke at få sig en tur, så det er ved at blive så fedtet nu, at de myg der dukker op snart sætter sig fast i det. Thank god for franskefletninger og knold…

img_6746img_6745

Lad os lige bevæge os lidt væk fra den kendsgerning at mit hår på hovedet er super klamt pt. og istedet snakke lidt om mine andre hår. Og selvfølgelig også lige give os tid samtidig til at glæde os over det her monster dejlige danske sommervejr. Det er så optur, også selvom det rammer min eksamensperiode, hvor samvittighed ikke rigtig er til at nyde den. Men tilbage til de andre hår, så skaber det endnu en lille udfordring, fordi jeg jo er den heldige vinder af, hvad skal vi sige, ekstra hårvækst. Så derfor epilerer jeg mine hår på ben og armhuler. Arme, mave osv. holder sig stadig fornuftigt i min optik. De andre intime steder kan jeg love jer for, at jeg ikke selv kaster mig ud i, men armhulerne og stængerne dem mestre jeg! Men men men, udover hårvæksten, så knækker mine hårstrå åbenbart nemt, de er grove og de gror skævt = indgroet hår. Og hvis i er andre end mig derude der døjer med den problematik, så skal i høre efter nu, fordi det her er guld værd.

facetune_10-05-2018-17-43-47facetune_10-05-2018-17-47-34

Australien Bodycare har simpelthen reddet (mindre overdrivelse) min ben og armhuler, men også de andre intime sted efter en behandling. De tre øverste kan jeg simpelthen ikke leve uden. Den ene i badet, den anden (kun) til de intime og behandlede steder og den tredje til hele kroppen. Og det virker – det gør det sgu.

Det eneste minus der kan være, er duften/lugten. Den er lidt skrap i sin grønne the duft, men den aftager super hurtigt og jeg oplever i hvert ikke selv at den efterlader præcis den duft man snuser ind med det samme man tager den på.

Så hvis i står derude og er ligeså træt og irriteret over de indgroet hår diverse steder, så giv lige Australien Bodycare en chance og se om det ikke hjælper en del, fordi jeg kan da vel ikke være den eneste – kan jeg? 🙂

God weekend allesammen <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSK DIN KROP siger de...