Sorryyyyy... her er lidt søndagsmusik

Blomster og børster

Fik i set mit indlæg i søndags? eller nærmere, fik i hørt dem? Jeg lytter seriøst til dem på repeat og er efterhånden ved at være bange for, at der går lidt for meget albaner i mig? 😀 Hvis ikke i fik hørt dem, så får i dem sgu lige igen.

Jeg er nødt til at beklage lidt igen og det bliver der nok en del af indtil ugen er omme. Skal aflevere eksamen torsdag og jer der ved hvad det vil sige, ved at det er nogle alvorligt presset dage de sidste par dage. Mere end hvad det i forvejen har været.

Det er ikke kun jer der mærker det. Stemningen derhjemme er eksamenspresset. Min kæreste sidder selv med en re-eksamen, et speciale og et fuldtidsjob, så der er pres på. Selvom det burde være mig der havde det lidt mere overskud, eftersom det er manden derhjemme der er mest presset egentlig, så fandt han sgu lige overskuddet til at forkæle mig med blomster og Chanel.

facetune_22-05-2018-08-36-16facetune_22-05-2018-08-33-28

Jeg har længe brokket mig over, at mine børster er blevet lidt rå og selvom jeg ikke er den store make-upper, så sker det alligevel og så er det sgu træls at det kradser i hele ansigt.

facetune_22-05-2018-08-34-40

Så er der også den kæmpe fordel ved Chanel, at børster kommer i så fin en indpakning, så når jeg går all-in på makeuppen kan jeg ha’ en pudder og børste med mig uden at den går i stykker. 🙂

Igen sorry for den lidt random twaddle… <3

ps. husk imorgen kommer der nye ssb’er. Har fået nogle gode nogle – i er så nice altså. 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorryyyyy... her er lidt søndagsmusik