Blomster og børster

My SSB – Secret single behavior #6

Det er ooooooonsdag og jeg er fååååååkt med eksamen og mit hovede er ved at brænde sammen… Så det glæder mig virkelig, at få et smil på læben hver onsdag og tænkte: Gud, hvor er i fede altså’ 🙂

img_7502 img_7501 img_7500 img_7499

Der er mange mange flere, men jeg vræler lige igen og siger, at jeg er stresset ad….. til, så jeg kan ikke lige finde hverken tiden eller overskuddet til det. Jeg håber fortsat, at jeg er lidt undskyldt – det er en presset eksamenstid. Mange er jer, er så skide søde til at skrive dejlige og søde beskeder til mig 🙂

2 kommentarer

 • Pernille

  Tror ikke folk har fattet, hvad Single Secret Behavior er. Det er ting, man gør, fordi man er single. Som at købe 2 kager hos bageren, så de tror, at man har en kæreste. Kun 1 af de her har jo noget med SSB at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hej Pernille. 🙂

   Det skal netop ikke tolkes som noget man kun gør eller kan gøre når man er single, forstået som uden kæreste. Single behavior skal tolkes, som det man gør alene fysisk og psykisk! Altså det ingen ved at man gør 🙂 giver det mening? Ikke som man er uden kæreste.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster og børster