Det er international menstruations dag

My SSB – Secret Single Behavior #7

Jeg har fået et par henvendelser omkring misforståelsen af, hvad der egentlig menes med SSB – Secret single behavior. Single skal ikke forstås, som single aka. uden kæreste. Single skal forstås som det jeg hemmeligt gør alene, måske har man delt det med få veninder, men konceptet er, at det er de her ting vi simpelthen synes er for pinlige at sige til nogen. 🙂 Det vi gør helt helt alene og hemmeligt.

I sender stadig så mange fede indslag og jeg ELSKER, hvor mange af de her SSB’er er de samme. Jeg håber lidt at det her vidunderlige onsdags tema netop kan give et indblik i, at de her hemmelige, måske også tabu-agtige, adfærds tendenser, ikke er så alene-agtige. Personligt har jeg en fest over, hvor mange af dem jeg kan relatere til, som jeg også kategorisere som værende hemmelige, underlige og anderledes. Hvilket jeg så ikke gør mere 🙂

I hvert fald, så kommer der 5 plukket SSB’er til denne onsdags nr. 7 secret single behavior:

img_7574img_7576img_7575img_7889 img_7890

Igen, jeg ELSKER dem. Jeg elsker at i deler de her secrets med mig og alle derude. Det er så fedt. Glæder mig allerede til at sortere i de mange og dem der kommer 🙂 <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er international menstruations dag